Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

L’Ajuntament Badalona retira els camions de recollida de residus que s’aparcaven a l’avinguda de la Cerdanya

03/06/2022 ::            

L’espai alliberat es netejarà i es condicionarà perquè deixi de ser una molèstia per al veïnat després de més de 10 anys de reivindicacions

Els vehicles estacionen en un espai habilitat amb aquesta finalitat al qual accedeixen des de l’avinguda del Conflent

L’Ajuntament de Badalona ha retirat avui divendres els camions de recollida de residus que s’estacionaven habitualment a l’avinguda de la Cerdanya i ha habilitat una nova àrea situada a l’avinguda del Conflent per evitar que els vehicles tornin a ocupar aquesta via. Per fer-ho, s’ha optimitzat l’espai que ocupaven les brigades d’Espais Públics i Medi Ambient de l’Ajuntament i s’ha fet una inversió de prop de 80.000 euros per adequar el nou espai d’aparcament.

La retirada dels camions de l’avinguda de la Cerdanya dona resposta a una situació que estava enquistada des de fa més de deu anys i per a la qual el veïnat de la zona feia temps que demanava una solució. En les pròximes setmanes es farà una neteja intensiva de l’indret i es començaran les actuacions per fer de l’avinguda una via transitable de dues direccions i amb nou asfalt. També s’estudiarà l’habilitació de zones d’aparcament per als veïns.

Aquest divendres al matí s’ha portat a terme la retirada dels vehicles en un acte al qual hi han assistit l’alcalde de Badalona, Rubén Guijarro; el regidor d’Espais Públics, Jordi Subirana; la segona tinenta d’alcaldia, Aïda Llauradó; i la coordinadora del Districte 3, Paula Martínez. L’alcalde Guijarro ha explicat que “aquesta actuació era una prioritat per al Govern municipal perquè era imprescindible acabar amb les molèsties que els veïns i veïnes de la zona fa més de deu anys patint i donar resposta així a una reclamació ciutadana històrica”. L’alcalde ha destacat que “la retirada dels camions ens permet acabar amb una problemàtica de neteja i mobilitat i dignificar l’entorn dels barris de Pomar, Morera i Bufalà”.

Badalona, 3 de juny de 2022

twitter @AjBadalona