Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

L’Ajuntament activa @Emergencies_BDN un nou compte de Twitter d’informació i divulgació sobre Protecció Civil i actuacions en casos d’emergències

09/09/2019 ::

Divulga els treballs, activitats i formació del Servei de Protecció Civil i ofereix consells de prevenció de riscos i d’accidents

Aquest mes de setembre s’ha posat en funcionament el compte @Emergencies_BDN a la xarxa social Twitter del Servei de Protecció Civil de l’Ajuntament de Badalona. La seva finalitat és oferir informació sobre situacions de risc i consells de prevenció i d'autoprotecció.

Aquest nou espai a Twitter també pretén esdevenir un aparador on es pugui difondre el treball, la formació i les activitats que es realitzen des d’aquest servei municipal.

El nou canal d’informació i d’interactuació vol ser un nou mitjà per tal que la ciutadania s’informi, interactuï, pregunti i sàpiga com actuar en casos d’emergència o d’accidents, fent especial incidència en la prevenció, amb la difusió de consells, exercicis o simulacres, alhora que potenciï la participació social i del voluntariat en les tasques de prevenció i emergències.

Amb l’obertura d’aquest canal, l’Ajuntament de Badalona augmenta la seva presència a les xarxes socials amb l’objectiu d’arribar a totes les persones interessades en els diferents àmbits municipals. En els següents enllaços podeu consultar tots els comptes a les diferents xarxes relacionades amb l’Ajuntament.

Badalona, 9 de setembre de 2019

twitter @AjBadalona