Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

La taxa d’incidència actual de casos de COVID-19 a Badalona és mínima i està per sota respecte a altres zones de l’àrea metropolitana

16/07/2020 ::    

La detecció i el seguiment dels contactes, claus per mantenir el control dels casos de COVID-19 a la ciutat

En els últims 7 dies, a Badalona hi ha hagut molt pocs casos COVID positius, fonamentalment perquè s’està fent una detecció i seguiment curós a totes les Àrees Bàsiques de Salut de la ciutat dels casos amb símptomes lleus i els seus contactes estrets.

No obstant això, els casos detectats són lleus i no han comportat un increment de les hospitalitzacions. De fet, la taxa d’incidència al Barcelonès Nord i Maresme està molt per sota respecte a altres àrees zones de l’àrea metropolitana.

L’Ajuntament de Badalona fa una crida a la responsabilitat de la població per seguir els consells d’aïllament si s’escau i respectar les mesures de seguretat generals com són: l’ús adequat de la mascareta, rentat de mans freqüent i manteniment de la distància interpersonal.

En aquest sentit, cal recordar que aquesta mateixa setmana l’Ajuntament de Badalona ha posat en marxa la campanya “Gaudeix de l’estiu a Badalona AMB RESPONSABILITAT”. Mitjançant missatges a través de diversos suports publicitaris i per les diferents xarxes socials i pel web municipal (www.pre.badalona.cat), es recorda a la ciutadania les regles bàsiques i les mesures recomanades per protegir la nostra salut i la de les persones del nostre entorn evitant la propagació de la Covid-19.

Les mesures bàsiques de protecció contra el coronavirus són les següents:

    • L’ús de la mascareta és obligatori a qualsevol espai a l’aire lliure o tancat d’ús públic o obert al públic.

    • Cal respectar la distància de seguretat d’1,5 metres.

    • Cal rentar-se bé les mans i de manera freqüent.

    • En cas de tenir símptomes de la Covid-19, cal contactar amb el Centre d’Assistència Primària (CAP) i quedar-se a casa.

Badalona, 16 de juliol de 2020

twitter @AjBadalona