Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

La Taula d’Infància i Adolescència de Badalona (TIAB) presenta la memòria avaluativa del treball de l’any 2022 i la programació per aquest 2023

17/04/2023 ::    

L’Espai Betúlia acull aquest dijous, 20 d’abril, de 17.30 a 19.30 hores, la 7a sessió plenària de la TIAB

L’Espai Betúlia, Centre de la paraula i les lletres (carrer d’Enric Borràs, 43-47), acull aquest dijous 20 d’abril, de 17.30 a 19.30 hores, la 7a sessió plenària de la Taula d’Infància i Adolescència de Badalona (TIAB). Amb aquesta convocatòria es compleixen els principis establerts en el seu Marc Organitzatiu i de Funcionament des que es va crear formalment el mes novembre de 2016.

La TIAB és una estructura de treball transversal i en xarxa orientada a potenciar l’acció cooperativa entre el conjunt d’actors que treballen a la ciutat, des de diferents àmbits (social, educatiu, socioeducatiu, cultural, de salut, esports, urbanisme, etc.), amb infants i adolescents de 0 a 18 anys. Actualment, formen part de la TIAB un centenar de serveis, entitats i col·lectius diversos.

Durant la jornada, que serà presidida per la seva vicepresidenta i regidora de l'Àmbit d'Educació, Feminismes i LGTBIQ+, Ciutadania, Participació i Agenda 2030, Aïda Llauradó, es realitzarà la taula rodona: “Escolteu-nos, són els nostres drets!”, en la qual participaran nois i noies que s’han implicat en la fase d’incidència del Baròmetre dels drets dels infants i adolescents a Badalona. L’informe del Baròmetre es va presentar el passat mes de juny i posteriorment s’han anat desplegant les diferents línies que articulen l’estratègia d’incidència d’aquest, una de les quals s’adreça als infants i adolescents. La implicació d’aquests ha estat possible gràcies a que l’informe del Baròmetre s’ha adaptat per produir una versió didàctica d’aquest adreçada també a ells i elles i el joc “Baròmetre dels drets dels infants”.

Posteriorment es presentarà la memòria avaluativa de tot el treball realitzat des de la Taula d’Infància i Adolescència de Badalona durant l’any 2022, així com la proposta de programació per a l’any 2023.

Durant l’any passat es van continuar desenvolupant els projectes ja iniciats l’any 2021:

    • Baròmetre dels drets dels infants i adolescents a Badalona.

    • Model d’acompanyament a les famílies.

    • Atenció a les infàncies i adolescències en situació de desprotecció i maltractament.

    • Espai d’intercanvi d’experiències i aprenentatges.

Cadascun dels equips que realitzen aquests projectes apleguen a una vintena de membres de diferents serveis i entitats de la ciutat que treballen a àmbits diversos. La tasca realitzada durant l’any 2022 ha permès anar consolidant els equips de projecte configurats l’any anterior i afiançant un model de treball transversal, cooperatiu i innovador.

Més informació sobre la TIAB: www.tiab-badalona.cat

Badalona, 17 d’abril de 2023

twitter @AjBadalona