Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

La Taula d’Infància i Adolescència de Badalona organitza la jornada Per a la Infància, Drets són Fets!

22/11/2023 ::

L’acte es farà divendres 24 de novembre, de 9.30 a 13.30 hores a l’Espai Betúlia

En el marc del projecte “Baròmetre dels drets dels infants i adolescents a Badalona” i de la 4a Setmana dels drets dels Infants, el divendres 24 de novembre, entre les 9.30 i les 13.30, l’Espai Betúlia – Centre de la paraula i les lletres (carrer d’Enric Borràs. 43-47) acollirà la Jornada Per a la Infància, Drets són Fets!” organitzada per la Taula d’Infància i Adolescència de Badalona (TIAB). A la jornada hi poden participar professionals que treballen a la ciutat en l’àmbit de l’atenció als infants i adolescents o qualsevol persona interessada en aquest tema

La jornada s’obrirà amb la lectura del Manifest 2023 de la TIAB, que tindrà per títol el mateix lema de la Jornada: “Per a la infància, drets són fets!”. Aquest és el segon any que, coincidint amb la celebració el 20 de novembre del Dia Internacional dels Drets dels Infants, la TIAB fa un manifest que pretén fer d’altaveu d’aquells temes principals que preocupen i ocupen als seus membres, en relació als drets dels infants.

Al final de la Jornada es celebrarà el setè aniversari de la TIAB que es va constituir formalment el 10 de novembre de 2016. Des de llavors s’han anat incorporant nous membres a la Taula i actualment formen part d’aquesta més d’un centenar de serveis i entitats que treballen a la ciutat per i amb els infants, adolescents i les seves famílies.

La TIAB és una estructura de treball transversal i en xarxa, orientada a potenciar l’acció cooperativa entre el conjunt d’actors que treballen a la ciutat, des de diferents àmbits (social, educatiu, socioeducatiu, cultural, de salut, esports, urbanisme, etc.), amb infants i adolescents de 0 a 18 anys.

Si voleu podeu consultar el programa de la jornada en aquest enllaç: https://tiab-badalona.cat/wp-content/uploads/2023/11/programa-jornada-24n-def.pdf :

Més informació: www.tiab-badalona.cat

Badalona, 22 de novembre de 2023

twitter @AjBadalona