Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

La sala Josep Uclés presenta l’exposicio interactiva 20 Years of Music Artwork del badaloní Xavi Forné

04/07/2022 ::

Aquest músic i dissenyador porta a la ciutat una selecció de de cartells creats per a molts dels millors grups musicals d’arreu del món

L’exposició interactiva 20 Years of Music Artwork del badaloní Xavi Forné es presenta a la sala Josep Uclés del Centre Cultural el Carme de Badalona aquest dijous 7 de juliol i es podrà visitar fins al 4 de desembre. La mostra és un recull interactiu de la seva feina d’il·lustració de cartells per a grups musicals de la màxima projecció internacional.

Xavier Forné, que va estudiar a l’Escola d'Art i Superior de Disseny Pau Gargallo de Badalona, va celebrar la seva trajectòria de més de 20 anys il·lustrant cartells de concerts amb la publicació del llibre recopilatori Error! Design: 20 Years of Music Artwork. L’exposició que arriba ara a Badalona mostra una petita selecció de la seva feina amb cartells per a grups musicals que van des del pop i l’indie, fins al rock i el metall més pesant amb noms com Love of Lesbian; Berri Txarrak; Joan Colomo; Anímic; Ferran Palau; Van Morrisson; Metalllica; Mastodon; The Black Keys; Alabama Shakes; Wilco; Wolfmother; Mogwai; Depeche Mode; Foo Fighters i Guns N’ Roses, entre altres. Les seves influències estan marcades per la natura, els animals, l‘ocultisme, la geometria sagrada o el surrealisme. Molts d’aquests cartells són serigrafiats en una quantitat molt limitada i s’esgoten ràpidament.

Les persones que visitin l’exposició podran accedir a una experiència més immersiva si es descarreguen l’aplicació mòbil Artivive que permet, aplicant la realitat augmentada, i només apuntant amb el telèfon cap a les obres, veure com aquestes cobren vida.

7 de juliol, acte d’inauguració

L'acte d’inauguració de l’exposició tindrà lloc el dijous 7 de juliol a les 19 hores. Comptarà amb l’assistència de Xavier Forné i la regidora de l’Àmbit de Cultura i Mobilitat de l’Ajuntament de Badalona, Anna Maria Lara i Carmona. A la terrassa del Centre Cultural El Carme (carrer de Francesc Layret, 78-82) tindrà lloc un concert acústic de Daniel Felices, compositor, lletrista, productor, cantant i guitarrista que presentarà un tast de la seva trajectòria musical amb flamenc i folklore.

Badalona, 4 de juliol de 2022

twitter @AjBadalona