Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

La sala Josep Uclés del Centre Cultural El Carme de Badalona acull l’exposició “Herència. Homenatge a Jordi Cuyàs”

03/10/2018 ::

La mostra es podrà visitar del dimarts 9 d’octubre al diumenge dia 28

Aquest dimarts, 9 d’octubre, a les 19 hores, s’inaugurarà la nova exposició que acollirà la Sala Josep Uclés del Centre Cultural El Carme de Badalona (carrer de Francesc Layret, 78-82) després que el passat diumenge 23 de setembre es clausures la mostra anterior “Victoria de los Ángeles. La veu que sorgí de la Universitat”.

La nova exposició, que porta per títol “Herència. Homenatge a Jordi Cuyàs”, és un recull d’obres realitzades per alumnes, exalumnes, professors i companys de feina, que pretenen realitzar un retrat personal i un homenatge, sense restriccions de tècnica, temàtica ni suport, a la figura de Jordi Cuyàs.

La mostra ha estat organitzada per l’Escola d’Art i Superior de Disseny Pau Gargallo i comissariada per Irene Figueres de Toro i Carla Flores Terol.

Jordi Cuyàs i Gibert (1957-2017) va ser un artista amb obra en camps tan diversos com el dibuix, l’escultura, el vídeo, l’animació, l’art públic, les arts escèniques i el net art. També va desenvolupar una extensa trajectòria com a professor a l’Escola d'Art i Superior de Disseny Pau Gargallo de Badalona

“Herència. Homenatge a Jordi Cuyàs”, es podrà veure fins diumenge 28 d’octubre, de dimarts a divendres de 16 a 20.30 hores, dissabtes d’11 a 14 i de 16 a 20.30 hores, i diumenges i festius d’11 a 14 hores.

Recordem que l’estrada és lliure i està oberta a tots els públics

Badalona, 3 d’octubre de 2018

twitter @AjBadalona