Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

La programació Arts a Ca l’Arnús suma la seva oferta musical al cartell de les Festes de Maig

21/03/2019 ::    

Entre el 3 i 5 de maig aquest emblemàtic espai acollirà, a més, activitats de teatre infantil o un espectacle d’acrobàcia

La programació Arts a Ca l’Arnús inclou El Racó Íntim que es durà terme durant el dissabte 4 de maig

La programació Arts a Ca l’Arnús, que forma part de les activitats musicals de les Festes de Maig de Badalona, tindrà lloc els dies 3, 4 i 5 de maig amb actuacions destacades com Esteve Genís, The Gramophons All Start –la banda encapçalada per Judit Neddermann-, Mireia Feliu & Ismael Dueñas o Joan Miquel Oliver. A més de l’oferta musical, el parc de Ca l’Arnús acollirà, també durant aquests tres dies, diverses activitats com el Racó Íntim, teatre infantil o un espectacle de circ que barreja les emocions amb les acrobàcies i la dansa.

Divendres 3 de maig

A les 21.30 hores actuació d’Esteve Genís amb Egt Band i Games of Tones. L’Esteve Genís és un vocalista badaloní de llarga trajectòria com a solista i com a professor de cant a l’Escola de Música Moderna de Badalona (EMMB). Amb la col·laboració de l’EGT Band i del sextet vocal Games of Tones ens presentarà Viatge, el seu nou projecte on conflueixen diversos estils amb aires de rhythm and blues i jazz.

22.30 hores. The Gramophone Allstarts Big Band. Es tracta d’una big band encapçalada per la Judit Neddermann, la Kathy Sey i la Iolanda Sey, que obre el ventall rítmic sobre sonoritats caribenyes. El nou dics Maraca Soul afegeix nous colors com el boogaloo o el calypso a la fórmula magistral de la banda, que és transformar perles de la música negra a través del contratemps jamaicà i d’arranjaments per a big band.

RACÓ ÍNTIM

Dissabte, 4 de maig

A partir de les 20 hores el parc de Ca l’Arnús serà l’escenari de El Racó Íntim, una combinació de lectura de relats i poemes de caire eròtic amb actuacions musicals. També s’hi podrà trobar dansa, teatre i pintura, fet que permet donar un espai a la cultura generada a la nostra ciutat. Entre les actuacions programades per aquesta jornada destaca la d’en Ferran Palau. Compositor i guitarrista del grup Anímic, qui presentarà a Badalona el seu tercer disc en solitari, Blanc. També es podrà gaudir del joc musical proposat per Sommeliers, un grup de cinc noies que tenen una destacada formació i qualitat que va guanyar el premi Miquel Martí i Pol 2018 per la musicació del poema La llibertat de Joan Margarit.

Diumenge 5 de maig

12 hores. Teatre familiar Contes del cel, a càrrec de Xirriquiteula Teatre. Un espectacle d’actors on els elements i les titelles de grans dimensions capten l’atenció del públic amb tres contes que tenen en comú "el cel".

18.30 hores. La companyia de circ PSIRC presenta l’espectacle Acrometria. Es tracta d'una proposta que transporta els espectadors a un món profund on les acrobàcies, la dansa, la perxa xinesa i els equilibris en són els protagonistes.

19.20 hores. Balkan Paradise Orchestra. Una formació integrada per onze dones instrumentistes de vent i percussió que aporten un aire fresc i alegre al panorama de les fanfàrries.

20 hores. La cantant Mireia Feliu i el pianista, compositor i director musical badaloní Ismael Dueñas presentaran un viatge en el temps a través de cançons que van de l’estàndard de jazz, al cuplet, la samba, el fado, la cançó italiana, o el pop, amb adaptacions al català, així com alguna composició pròpia.

21 hores. Joan Miquel Oliver. El compositor i guitarrista del grup musical mallorquí Antònia Font, presenta Elektra la tercera entrega de la trilogia que, juntament amb el pintor Albert Pinya, va encetar el 2015 amb el treball Pegasus i va seguir el 2017 amb Atlantis.

Programació musical de les Festes de Maig

Les actuacions musicals al parc de Ca l’Arnús se sumen a la programació ja coneguda de les Festes de Maig com ara la dels grups musicals Búhos i Maldita Nerea, que actuaran al passeig Marítim de Badalona el divendres 10 de maig, nit de Sant Anastasi, a partir de les 23.15 hores.

Per al dissabte 11 de maig està programat un concert, també al passeig Marítim, amb un cartell amb el grup Nicòmac, la banda guanyadora del 20è Concurs de Música de Badalona 2018, nascuda el 2016 i que fusiona el rock alternatiu amb la música de cambra i simfonia, la cantant i compositora Chenoa que va formar part de la primera edició del programa Operació Triunfo (OT) i que presentarà el seu últim treball A mi manera i tancarà el concert el grup Tequila fundat per Ariel Rot i Alejo Stivel, una de les bandes de rock & roll més populars que torna a reaparèixer per acomiadar-se definitivament del seu públic amb la seva gira Adiós Tequila!.

Més sorpreses

Durant els propers dies encara s’han de desvetllar algunes sorpreses relatives a les Festes de Maig de Badalona a través dels mitjans de comunicació locals i les xarxes socials de les Festes de Maig:

Instagram: @festesdemaig

Twitter @festesdemaig

Facebook: @festesdemaig

Badalona, 21 de març de 2019

twitter @AjBadalona