Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

La ministra de Ciència i Innovació, Diana Morant, visita aquest dimecres 29 de març l’antiga fàbrica de la CACI, futura seu de la Fundació CIM de la UPC

28/03/2023 ::        

Convocatòria de premsa

La ministra de Ciència i Innovació, Diana Morant, visitarà demà dimecres 29 de març l’antiga fàbrica de la CACI ubicada a Badalona, l’espai que acollirà la futura seu de la Fundació CIM de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC).

Acompanyada per l’alcalde de Badalona, Rubén Guijarro, la ministra Morant recorrerà aquest edifici que s’ha de convertir en un centre de coneixement científic i tecnològic orientat a l’R+D+I en l’àmbit de la Indústria 4.0, la manufactura avançada i la fabricació digital, incloent processos, materials, sostenibilitat i economia circular.

Després de la visita al futur centre tecnològic, a les 16.30 hores, hi haurà una atenció als mitjans de comunicació al carrer d’Eduard Maristany, número 191.

Els mitjans interessats en cobrir aquesta visita de la ministra Morant a Badalona han d’acreditar-se enviant les següents dades al correu prensa@ciencia.gob

    • Acte al qual assisteixen

    • Mitjà de comunicació

    • Nom i cognoms de les persones que assistiran

    • DNI i telèfon de contacte

Badalona, 28 de març de 2023

twitter @AjBadalona