Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

La Jugatecambiental proposa per aquest diumenge 8 de desembre descobrir els vessants poètics i romàntics del parc de Can Solei i de Ca l’Arnús

04/12/2019 ::    

L’activitat “Els capricis de la llum” permetrà recórrer els indrets del parc que evoquen aquest poemari de la mà del seu autor, Francesc Cabiró

El proper diumenge, 8 de desembre, des de les 11.30 fins a les 14.00 hores, al parc de Can Solei i de Ca l’Arnús i, dins de la Jugatecambiental, es tanca el cicle de tardor amb activitats destinades al públic familiar on destaca “Els capricis de la llum”, un itinerari poètic i visual pel parc de la mà del poeta Francesc Cabiró.

El poemari “Arnús-Solei, o els capricis de la llum” és un relat intimista, un passeig estacional i introspectiu, reflectit també en imatges que complementen el nou llibre d’en Francesc Cabiró, editat recentment.

Acompanyat d’en Francesc Cabiró es farà un recorregut per alguns dels indrets del parc que s’evoquen justament amb la lectura d’aquests poemes. Un itinerari, centrat en l’essència de la tardor i els misteris de l’hivern, per poder seguir el fil conductor dels sentiments i les sensacions que el protagonista del llibre, un visitant iniciàtic del lloc, experimenta. Una nova forma engrescadora i amena de redescobrir, des d’una peculiar visió poètica, aquest parc romàntic.

A més, aquest diumenge i, amb motiu del tancament del cicle de tardor i de l’acomiadament de l'Obrador de la Riera com a gestor de la Jugatecambiental, l’espai d’art i joc, proposa un matí ple de sorpreses i un pic-nic familiar per a dir adéu a la temporada.

La Jugatecambiental del parc de Can Solei i de ca l’Arnús es troba al jardí de la Casa Clara, l’edifici situat a la part alta del parc just sota el llac.

El projecte de la Jugatecambiental l’organitza l’Àrea Metropolitana de Barcelona i l’Ajuntament de Badalona. Els tallers del parc de Can Solei i de Ca l’Arnús són gestionats i realitzats per l’Obrador de la Riera i altres entitats del territori.

Per a més informació, podeu trucar a l’Àrea de Medi Ambient i Sostenibilitat de l’Ajuntament de Badalona al telèfon 93 483 29 89 o bé envieu un correu electrònic a mediambient@pre.badalona.cat .

Badalona, 4 de desembre de 2019

twitter @AjBadalona