Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

La Jugatecambiental proposa el taller de decoració natural “Fulles seques, fulles noves!” com activitat aquest diumenge al parc de Can Solei i de Ca l’Arnús

26/11/2019 ::    

Les propostes inclouen accions sorpresa i un pícnic amb les famílies

El proper diumenge, 1 de desembre, de les 11.30 h a les 13.30 h, al parc de Can Solei i de Ca l’Arnús i dins de la Jugatecambiental, s’hi farà el taller destinat al públic familiar “Fulles seques, fulles noves!”. Es tracta d’un taller de decoració a partir d’elements naturals com ara les fulles seques que es troben arreu del parc durant els mesos de tardor.

A més, com cada diumenge de Jugatecambiental, hi haurà nombroses activitats a l’espai d’art i joc on, les famílies i especialment els més petits, hi trobaran espais on pintar, construir i jugar en contacte amb la natura.

La Jugatecambiental del parc de Can Solei i de ca l’Arnús es troba al jardí de la Casa Clara, l’edifici situat a la part alta del parc just sota el llac.

El projecte de la Jugatecambiental està organitzat per l’Àrea Metropolitana de Barcelona i l’Ajuntament de Badalona. Els tallers són gestionats i realitzats per l’Obrador de la Riera (parc de Can Solei i de Ca l’Arnús), i altres entitats del territori. En aquest sentit, l’Obrador de la Riera convida les famílies a portar dinar i fer un pícnic conjunt.

Per a més informació, podeu trucar a l’Àrea de Medi Ambient i Sostenibilitat de l’Ajuntament de Badalona al telèfon 93 483 29 89 o bé envieu un correu electrònic a mediambient@pre.badalona.cat .

Badalona, 26 de novembre de 2019

twitter @AjBadalona