Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

La Jugatecambiental ha preparat activitats familiars per aquest diumenge al parc de Can Solei i Ca l’Arnús i al parc del Torrent de la Font i del Turó de l’Enric

27/03/2019 ::

Els dos espais acolliran el 31 de març, i durant tots els diumenges del mes d’abril, tallers i jocs per a tots els públics dins del cicle de primavera de la Jugatecambiental

La sisena edició del cicle de primavera de la Jugatecambiental del parc de Can Solei i de Ca l’Arnús presenta diumenge 31 de març el taller “Escultures salvatges!”. Entre les 11.30 i les 13.30 hores tindrà lloc una activitat, per a tots els públics, on es faran figures d’animals amb la tècnica del paper de diari i cola per acabar cobrint-los amb paper de seda.

La Jugatecambiental del parc de Can Solei i de ca l’Arnús es troba a la glorieta que hi ha prop de la Torre del Rellotge.

El mateix diumenge, i també des de les 11.30 fins a les 13.30 hores, a la Jugatecambiental del parc del Torrent de la Font i del Turó de l'Enric, s’hi farà el taller “Dinosaures!”. Un taller adreçat al públic familiar on s’explicaran les característiques dels dinosaures, quins són els seus avantpassats i quins són els animals actuals més propers als dinosaures. S’aprendran conceptes com evolució, selecció natural o extinció. I per acabar l’activitat, cada participant, farà un fòssil de fang.

La Jugatecambiental del parc del Torrent de la Font i del Turó de l'Enric es troba a la zona de la bòbila del Torrent de la Font, on hi ha el mòdul de la Jugatecambiental.

Més sorpreses i activitats

A més, a l’espai de joc i descoberta de les dues Jugatecambientals, hi haurà, cada diumenge, noves activitats i sorpreses on els més petits podran jugar, pintar, construir i, fins i tot escoltar contes, que ens parlaran de la natura i es donarà a conèixer els valors naturals dels parcs. També s’organitzaran sovint activitats d’educació ambiental relacionades amb la natura.

Totes les activitats són gratuïtes i es poden anul·lar o posposar en cas de mal temps.

El projecte de la Jugatecambiental està organitzat per l’Àrea Metropolitana de Barcelona i l’Ajuntament de Badalona. Els tallers estan gestionats i realitzats per l’Obrador de la Riera (parc de Can Solei i de Ca l’Arnús), Bosc de Llum (parc del Torrent de la Font i del Turó de l'Enric), l’associació per l’estudi de la flora i de la fauna ALOC i altres entitats del territori.

Per a més informació, podeu trucar a l’Àrea de Medi Ambient i Sostenibilitat de l’Ajuntament de Badalona al telèfon 93 483 29 89 o bé envieu un correu electrònic a mediambient@pre.badalona.cat

Badalona, 28 de març de 2019

twitter @AjBadalona