Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

La Guàrdia Urbana deté per segon cop en 24 hores a una persona que cremava contenidors al carrer Calderón de la Barca

03/08/2023 ::

El sospitós va ser posat en llibertat ahir després de ser arrestat la matinada del dimarts i poques hores més tard va ser enxampat de nou intentant cremar un contenidor

La Guàrdia Urbana de Badalona ha detingut per segon cop en 24 hores a una persona de 28 anys que cremava contenidors al carrer Calderón de la Barca, al barri de La Salut. El sospitós va ser enxampat de nou per agents de paisà a les dues de la matinada d’aquest dimecres, poques hores després de ser posat en llibertat, mentre calava foc a dos contenidors. Aquesta és la segona detenció del presumpte piròman en poques hores, ja que la nit anterior va ser arrestat en aquest mateix carrer per agents del cos de seguretat municipal gràcies a l’avís d’un veí.

L’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, ha destacat la tasca de la Guàrdia Urbana “que fa la seva feina i està present als carrers de la ciutat, vigilant els punts més conflictius i controlant aquelles persones que sabem que són reincidents”. L’alcalde ha remarcat contrariat que “el que no pot ser és que la nostra policia treballi amb eficiència, però que les detencions quedin en paper mullat, ja que això provoca que les persones que pertorben la vida dels veïns de Badalona puguin tornar a cometre delictes amb total impunitat”.

Badalona, 3 d’agost de 2023

twitter @AjBadalona