Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

La Guàrdia Urbana de Badalona vigilarà les zones més concorregudes de la ciutat per informar sobre les recomanacions sanitàries del desconfinament

15/05/2020 ::

La patrulla motorista de la Guàrdia Urbana també oferirà aquest servei preventiu, a partir de dilluns, a la serralada de Marina

La Guàrdia Urbana de Badalona patrullarà a partir d’avui divendres, 15 de maig, per les zones de la ciutat i en els moments del dia on hi hagi una concentració massiva de gent, com ara el passeig Marítim o la Rambla, per informar a la ciutadania sobre el compliment de la normativa referent a la fase actual de desconfinament marcada pel Govern.

Els agents informaran a través del sistema de megafonia dels vehicles policials de la normativa i de les mesures de seguretat sanitària relativa a la “fase zero” del desconfinament que es fa a Badalona. Per poder arribar a més gent, també es posaran en funcionament, de 18 a 21.30 hores, la megafonia de la platja que s’utilitza durant la temporada de bany.

A més, a partir d’aquest dilluns, 18 de maig, també hi haurà una patrulla motoritzada a la serralada de Marina amb la voluntat també d’informar sobre la situació a totes les persones que hi passegin o realitzin alguna activitat a la zona.

Segons ha manifestat l’alcalde de la ciutat, Xavier Garcia Albiol, “tot i que la majoria dels veïns i veïnes tenen una actitud responsable, s’ha d’evitar comportaments que, en aquests moments, poden frenar el normal avançament de la desescalada”.

Badalona, 15 de maig de 2020

twitter @AjBadalona