Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

La Guàrdia Urbana de Badalona incorpora catorze nous agents

21/06/2019 ::

L’alcalde de Badalona i el segon tinent d’alcaldia han donat la benvinguda als nous agents en l’acte lliurament de les credencials i de l’arma reglamentària

L’alcalde de Badalona, Álex Pastor, i el regidor de l’Àmbit de Serveis a les Persones i Seguretat, Jordi Subirana, han assistit aquest matí a l’acte de lliurament de les credencials i de l’arma reglamentària als 13 nous agents que s’han incorporat a la Guàrdia Urbana d’aquesta ciutat després d’haver superat el curs selectiu de Formació Bàsica de Policia Local 2018-2019 de l’Institut de Seguretat Pública de Catalunya. Un catorzè agent s’incorporarà el proper dilluns 1 de juliol.

Precisament el mes de juliol s’iniciarà el període de pràctiques dels agents a la Guàrdia Urbana de Badalona i que durarà un any. Una vegada hagin superat aquesta última fase del procés selectiu es convertiran en funcionaris de carrera i s’integraran definitivament en la plantilla municipal de l’Ajuntament.

L’acte, que s’ha celebrat a la Comissaria situada al Turó d’en Caritg, també ha comptat amb la presència del superintendent de la Guàrdia Urbana de Badalona, Conrado Fernández, i d’altres comandaments del cos.

Nou procés selectiu de 56 places d’agents

D’altra banda 1.376 persones van presentar la seva instància per poder participar en el procés selectiu de les 56 noves places d’agents convocades.

Les persones que hagin superats les proves de cultural i coneixements generals, català i les proves físiques, juntament amb les psicotècniques i les mèdiques realitzaran el curs selectiu de Formació Bàsica de Policia Local 2019-2020.

Badalona, 21 de juny de 2019

twitter @AjBadalona