Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

La Guàrdia Urbana de Badalona ha realitzat avui dos operatius contra la venda ambulant il·legal a la ciutat

04/07/2023 ::        

Les intervencions d’aquest dimarts als barris d’Artigues i del Remei se sumen a la que es va fer dissabte passat als carrer de Verdi i a l’avinguda de Mònaco al barri del Puigfred

Un total d’onze agents de la Guàrdia Urbana de Badalona, amb el suport de quatre cotxes patrulla i una furgoneta, han portat a terme aquest matí dues intervencions contra la venda ambulant il·legal que es produeix cada dimarts al carrer de la Primavera, al barri del Remei, i a l’avinguda de Joan XXIII, a Artigues, a tocar del terme municipal de Sant Adrià de Besòs, on també hi han participat agents dels Mossos d’Esquadra.

Ambdues intervencions policials s’ha tancat sense cap detingut ni ferit entre els venedors i venedores de les més de seixanta parades que hi havia esteses al terra al carrer de la Primavera. En l'operatiu s'ha decomissat principalment peces de roba, calçat, joguines i peces de complement, com ara cinturons o carteres.

El regidor de l'Àrea de Seguretat de l'Ajuntament de Badalona, Juan Manuel Ruiz, ha assegurat que: “Aquest tipus de dispositius es faran de forma periòdica perquè un dels principals objectius del Govern municipal es que els veïns puguin passejar amb tranquil·litat i els comerciants no tinguin aquesta competència deslleial”. “Vull felicitar tots els agents que han participat en l’operatiu i els serveis de neteja perquè amb la seva professionalitat fan que Badalona sigui una ciutat mes segura i neta”, ha afegit.

En finalitzar ambdues actuacions policials, diversos equips del servei de neteja de l'Ajuntament de Badalona han netejat i retirat la resta de brossa que hi havia pels carrers.

Badalona, 4 de juliol de 2023

twitter @AjBadalona