Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

La Guàrdia Urbana de Badalona ha detingut aquesta matinada dos homes com a presumptes autors de la crema de contenidors

27/11/2019 ::    

L’Ajuntament de Badalona es personarà com a acusació particular quan s’obri causa judicial

La Guàrdia Urbana de Badalona ha detingut aquesta passada nit a l’avinguda d’Almeria del barri de Sant Roc dos homes com a presumptes autors de la crema d’una trentena de contenidors que han tingut lloc als darrers dies. La detenció ha ocorregut a les 1:02 hores per agents de paisà que van enxampar in situ els presumptes autors després d’haver cremat un altre contenidor a les 0.45 hores. Als detinguts, de 39 anys i veïns de Badalona, se’ls ha comissat diversos estris utilitzats per a la comissió d’aquest delicte.

El 4t tinent d’alcaldia i regidor de l’Àmbit de Govern i Territori, Rubén Guijarro, ha explicat que arran de l’onada de crema de contenidors que s’havia produït especialment als darrers dies, i focalitzats al Districte 6 i a la zona del Centre, la Guàrdia Urbana de Badalona havia desplegat un dispositiu per intentar trobar i detenir a les persones responsables. El 4t tinent d’alcaldia ha volgut felicitar la feina de la policia local i ha afegit que la detenció s’ha pogut portar a terme per agents de paisà de la Guàrdia Urbana que feien tasques de vigilància amb vehicles no logotipats. De fet, ha afegit, l’actuació s’ha fet en el moment que els presumptes autors intentaven la crema d’un altre contenidor.

El regidor de l’Àmbit de Govern i Territori, Rubén Guijarro, ha manifestat que “el Govern vol mostrar tolerància zero amb les persones que posen en risc la seguretat a la ciutat i que fan malbé el mobiliari urbà” i per aquest motiu, ha afegit que l’Ajuntament es personarà com a acusació particular davant de qualsevol cas d’aquestes característiques. Rubén Guijarro ha recordat que el cost de cadascun dels contenidors és de 1.000 euros.

Badalona, 27 de novembre de 2019

twitter @AjBadalona