Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

La Guàrdia Urbana de Badalona deté un home com a presumpte autor reincident de la crema de contenidors

02/01/2020 ::

Aquesta persona ja va ser detinguda anteriorment acusada de l’incendi d’una trentena de contenidors a la ciutat

La Guàrdia Urbana de Badalona va detenir el matí del 31 de desembre passat un home com a presumpte autor de la crema de contenidors. La intervenció es va produir al carrer del doctor Modrego al barri del Congrés.

L’actuació la van portar a terme agents no uniformats de la Guàrdia Urbana de Badalona en un dispositiu especial després de la crema de diversos contenidors i vehicles a la ciutat durant les darreres setmanes, especialment als barris del Congrés, Sant Roc i La Salut. L’operatiu va donar com a resultat la detenció “in fraganti” d’una persona, de 39 anys i veí de Badalona, que ja havia estat detinguda el passat 27 de novembre com a presumpte autor de la crema de contenidors. Se l'imputen danys a una trentena de contenidors i una vintena de vehicles així com mobiliari urbà. Les diligències de la investigació han estat traspassades a Mossos d’Esquadra.

En aquesta actuació els bombers van haver d’intervenir per a l’extinció de l’incendi que va afectar 3 contenidors, dos dels quals han resultat totalment calcinats, i que també va afectar un fanal i un arbre.

El 4t tinent d’alcaldia i regidor de l’Àmbit de Govern i Territori, Rubén Guijarro, ha manifestat: "vull agrair la feina que està fent la Guàrdia Urbana de Badalona amb aquest dispositiu especial amb el qual hem tornat a enxampar una persona per cremar contenidors”. “No és la primera vegada que detenim a aquesta persona, símptoma que nosaltres fem la feina, però hem de demanar a la justícia que sigui més incisiva en aquests tipus de casos per evitar que els incívics puguin tornar a reincidir amb el delicte", ha afegit el regidor.

Badalona, 2 de gener de 2020

twitter @AjBadalona