Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

La Guàrdia Urbana de Badalona deté a quatre persones que intentaven ocupar un pis d’un veí que està a l’hospital

10/08/2023 ::

"No ens aturarem fins que els okupes entenguin que aquí no són ells les víctimes, sinó els veïns que pateixen les seves accions" ha asseverat l'alcalde Xavier Garcia Albiol

La Guàrdia Urbana de Badalona, en una acció coordinada amb la regidoria de Polítiques contra l’Ocupació Il·legal, va detenir ahir dimecres al voltant de les 19 hores a quatre persones que intentaven ocupar un habitatge al carrer Sant Joan de la Creu, ubicat al barri de Sant Crist de Can Cabanyes. El pis on es va produir l’intent d’ocupació és d’un veí que porta 14 dies a l’hospital. Una de les persones arrestades va quedar detinguda i les altres tres han quedat imputades per un presumpte delicte de violació de domicili.

L'alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, he afirmat que "l'ocupació il·legal és una xacra que afecta la nostra ciutat i des del Govern de Badalona estem fermament compromesos per aturar-la i assegurar que els veïns i veïnes poden estar tranquils en els seus domicilis". "No ens aturarem fins que els okupes entenguin que aquí no són ells les víctimes, sinó els veïns que pateixen les seves accions" ha asseverat l'alcalde.

Badalona, 10 d’agost de 2023

twitter @AjBadalona