Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

La Gala Solidària de Màgia tanca diumenge la 19a edició del Festival Internacional de Màgia de Badalona

25/02/2019 ::

Aquest any el projecte solidari anirà destinat a Senegal

La Gala incorpora l’actuació del guanyador de la primera edició del Premi Jove Li-Chang amb la voluntat de potenciar el futur dels joves mags de Catalunya

El Teatre Blas Infante acull aquest diumenge, 3 de març, a les 12 hores, la Gala Solidària de Màgia que posarà punt final a totes les activitats del 19è Festival de Màgia – XIX Memorial Li-Chang, que, aquest mes de febrer, ha convertit Badalona en l’epicentre mundial de la màgia i l’il·lusionisme amb una àmplia i variada programació.

L’acte, amb un preu de 5 euros, servirà per recaptar fons per al projecte Solidarimàgia que trasllada la màgia als barris més desafavorits de Dakar, i a les poblacions marginals properes a la capital senegalesa com Palmarin o a la illa de Mar Lodj.

La Gala és també una bona oportunitat per descobrir, i gaudir a la vegada, del talent i la il·lusió del planters de joves mags catalans que de ben segur triomfaran als millors escenaris del món. L’espectacle d’enguany serà presentat per Lluís C. Blesa i Màgic Bel, i comptarà amb les actuacions de les Magic Girls, el Màgic Martini i Xavier Garcia.

Primera edició del Premi Jove Li-Chang

Aquest any el guanyador de la primera edició del Premi Jove Li-Chang, Álvaro Cortés, participarà en la Gala Solidària de Màgia. A més rebrà un coaching personal i especialitzat, ofert per mags professionals, durant la seva residència a la ciutat per perfeccionar la seva tècnica i actuació.

El Premi Jove Li-Chang s’atorga en el Festival Màgicus, en el marc de Festival de Màgia Jove de Barcelona, que celebra cada any l’associació cultural i esportiva Lluïsos de Gràcia. Aquest any el Festival Internacional de Màgia Li-Chang ha arribat a un acord amb aquesta entitat del barri de Gràcia perquè el guanyador del concurs pugui actuar a Badalona durant el Memorial Li-Chang.

L’objectiu d’aquesta iniciativa és seguir potenciant joves mags que han de nodrir el futur del sector de la màgia catalana.

Badalona, 25 de febrer de 2019

twitter @AjBadalona