Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

La Gala Internacional de Màgia del XX Festival Internacional de Màgia- Memorial Li-Chang arriba aquest cap de setmana al Teatre Zorrilla de Badalona

20/02/2020 ::

El Mag Andreu Selvin rebrà la Menció Honorífica del Festival pels seus 50 anys dedicats al món de la màgia

Diumenge es lliurarà també el Premi Li-Chang a aquell/a mag/a o grup de màgia que hagi obtingut el reconeixement més gran per part del públic assistent

Des de demà divendres, 21 de febrer, i fins diumenge, dia 23, el Teatre Zorrilla de Badalona acollirà, un any més, la Gala Internacional de Màgia del Festival Internacional de Màgia – Memorial Li-Chang, que se celebra a la ciutat i que s’ha convertit en una de les demostracions de màgia més destacades a nivell nacional i internacional.

En aquesta gala hi actuen els millors mags del moment com ara la peruana Maga Gisell, premiada al Congrés Nacional de Màgia 2017, que mostrarà la seva especialitat en manipulació i màgia argumentada. Els portuguesos Tá Na Manga oferiran un show original i poètic, on es podrà veure un concert de baralla i piano a quatre mans. Des d’Itàlia, el mag Shezan transportarà al públic a un món fantàstic a la recerca d’un geni màgic amb les seves llànties.

Des de Finlància el mag Marko Karvo, guanyador del primer premi als Campionats del Món de Màgia FISM 2015, oferirà el millor espectacle de màgia amb lloros voladors que es pot veure avui dia. I des del sud de la península arriba el mag sevillà Hector Ruiz que presentarà el número de grans il·lusions que va fer en el programa Penn and teller’s fool us! de la televisió de Las Vegas.

El fil conductor de la gala anirà a càrrec de Jaime Figueroa, un mag madrileny que demostrarà que la màgia també pot ser molt divertida.

Menció Honorífica a una vida dedicada a la màgia

Durant el transcurs de la Gala Internacional de Màgia de demà divendres, 21 de febrer, a les 20.30 hores, al Teatre Zorrilla, es lliurarà el premi al guanyador de la Menció Honorífica del Memorial Li-Chang que es concedeix cada any a una personalitat o empresa del món de la màgia en reconeixement a la seva carrera artística i trajectòria professional.

En la vintena edició del Festival Internacional de Màgia el premi s’atorga al mag i ventríloc Selvin, més conegut com el Mag Selvin, que aquest any celebra els seus cinquanta anys d’experiència dalt dels escenaris, als platons de televisió i als estudis de ràdio donant vida als seus múltiples personatges.

Una llarga trajectòria d’espectacles que han divertit i sorprès a públics de totes les edats. Els secrets i curiositats del seu art l’han portat, durant tots aquests anys, per sales de festes, teatres, televisions, ràdios… i a crear i dirigir diversos festivals internacionals de màgia, com els de Balaguer o Santa Susanna.

El Mag Selvin, que ha estat guardonat en diverses ocasions amb premis com el Premi a l’Actuació més Original del Concurs Nacional Juvenil de Màgia de TVE, compta amb una llarga trajectòria al món televisiu -ha actuat en programes com Un, dos tres i Àngel Casas Show– i al món dels festivals -dirigint el “MediMàgic” i el “Festival de Música de Mediona”.

Premi Li-Chang

D’altra banda, durant la sessió del diumenge, dia 23, a les 19 hores, es lliurarà el Premi Li-Chang a aquell/a mag/a o grup que hagi actuat a les gales de màgia i hagi obtingut el reconeixement més gran per part del públic assistent. Per a aquest fi, es disposarà d’un sistema de votació durant les gales de divendres, dissabte i diumenge matí.

Badalona, 20 de febrer de 2020

twitter @AjBadalona