Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

La festa Hola Nadal! tanca amb èxit la seva primera edició amb diversos actes multitudinaris

03/12/2018 ::            

Segons Protecció Civil, l’assistència al concert d’Europa FM es calcula en unes 15.000 persones

L’alcalde Pastor valora molt positivament la jornada i destaca que "Badalona necessita més esdeveniments d’alçada com aquest"

Aquest passat cap de setmana, Badalona ha viscut una festa multitudinària per donar la benvinguda a les festes de Nadal. Un arbre de Nadal de 12 metres ja presideix des d’aquest cap de setmana la il·luminació nadalenca de la plaça de la Vila i, com a grans novetats cal destacar que el pont del Petroli llueix un enllumenat especial i als barris de la ciutat es poden trobar caixes de regals gegants il·luminades. A més, la fira al passeig Marítim i el Concert d’Europa FM Hola Nadal! van atreure milers d’assistents.

Divendres 30, va tenir lloc l’encesa de les grans caixes de regal situades al carrer Pérez Galdós, al passeig de la Salut, i a la plaça dels Països Catalans (Pep Ventura). Els turnemis, acompanyats dels diferents animadors van omplir la tarda de música i diversió per als infants que va assistir a la il·luminació de les caixes. Dissabte 1 de desembre, a les 17.30 hores, va ser el torn de les caixes del barri de Lloreda (rambla de Sant Joan amb camí de Sistrells) i del barri de Pomar (avinguda del Primer de Maig).

Moments més tard, la plaça de la Vila es va omplir de gent per veure l’encesa de l’arbre de Nadal. Una hora més tard, i per primera vegada, el pont del Petroli lluïa amb les seves pròpies llums de Nadal que s’encenien tot just després d’un castell de focs d’artifici.

El passeig Marítim va ser un dels protagonistes del dia, ja que durant tota la jornada va acollir diversos espais infantils, la 6a Fira de Joves Creadors i Creadores de Badalona Connect’Art, espais d’artesania i parades de restauració, a més d’altres activitats, tallers i actuacions que formaven part de la fira Hola Nadal!.

A partir de les 20 hores l’escenari d’Europa FM, situat al final del passeig Marítim, a tocar del port, va acollir les actuacions de Wally López, dels cantants Blas Cantó i Álvaro Soler, i el Dj Brian Cross, encarregat de tancar la festa. Protecció Civil calcula en unes 15.000 persones les assistents al concert.

Des del Govern Municipal es fa una valoració molt positiva d’aquesta primera edició de la festa Hola Nadal!. Segons l’alcalde de Badalona, Álex Pastor, "ha estat tot un èxit. Badalona, com una de les ciutats més importats de Catalunya, necessita esdeveniments d’alçada com aquests. Calen festes que convidin a participar, no només als ciutadans de la mateixa Badalona, sinó també a qui viu fora de la nostra ciutat i vol apropar-se a gaudir de les activitats o descobrir indrets com el passeig Marítim. Hem de començar a pensar com una ciutat gran i ambiciosa, i aquest cap de setmana hem demostrat que ho podem fer". A més, afegeix que "els comerciants es troben molt satisfets i ja m’han demanat tornar a repetir-ho l’any vinent. Tinc la seguretat que la ciutadania va estar molt orgullosa de la seva ciutat aquest cap de setmana i ho va demostrar acudint en massa a les activitats que vam preparar. Es calcula que hi havia més de 15.000 persones al concert, però està clar que durant tot el dia l’assistència a la fira va superar amb força aquesta xifra.”

Badalona, 3 de desembre de 2018

twitter @AjBadalona