Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

La festa de la castanyada serà la protagonista aquest diumenge de les activitats de la ‘Jugatecambiental’ al Parc del Torrent de la Font i del Turó de l’Enric

23/10/2018 ::

Entre les 11.30 i 13.30 hores hi haurà diversos tallers adreçats al públic familiar relacionats amb la tardor

Aquest diumenge 28 d’octubre el Parc del Torrent de la Font i del Turó de l’Enric serà escenari des de les 11.30 i fins a les 13.30 h de diverses activitats adreçades al públic familiar relacionades amb la tardor i la festa de la castanyada.

Dins l’espai de joc i descoberta de la ‘Jugatecambiental’ les persones interessades podran gaudir d’un taller on es faran titelles amb les fulles que trobades pel parc. També es realitzarà una activitat de creació d’imants utilitzant castanyes. A més, com cada diumenge, també hi haurà nombrosos jocs i tallers no dirigits per al públic familiar.

La ‘Jugatecambiental’ del parc del Torrent de la Font i del Turó de l'Enric s’ubica al mòdul situat a prop de l’accés al parc, on conflueixen el carrer del Torrent de la Font i el carrer de Sant Vicenç, a la zona anomenada parc de la Bòbila. Totes les activitats són gratuïtes, no cal inscripció prèvia i el punt de trobada és a la carpa de la ‘Jugatecambiental’ (davant del mòdul groc).

La ‘Jugatecambiental’ del parc del Torrent de la Font i del Turó de l'Enric està organitzat per l’Ajuntament de Badalona i l’Àrea Metropolitana de Barcelona i és un espai de joc compartit, educatiu i creatiu, dirigit per l’Associació de Lleure Gripau Blau i l’Associació Juvenil Demasiats que obrirà, durant el cicle de tardor, tots els diumenges fins al 25 de novembre d’11.30 a 13.30 hores, i on es proposen activitats lúdiques no guiades que permetran la interacció familiar. També hi haurà dies en què s’oferiran activitats dirigides de temàtica mediambiental relacionades amb el parc a càrrec de l’Associació Salvem el Turó de l’Enric i el Torrent de la Font i de l’associació per l’estudi de la flora i de la fauna ALOC. Tanmateix, en aquesta línia, hi haurà activitats del Programa Compartim un Futur portades realitzades per l’Àrea Metropolitana de Barcelona. Per poder participar en aquestes activitats no caldrà fer una inscripció prèvia i només cal presentar-se al mòdul de la ‘Jugatecambiental’ per tal d’apuntar-s’hi al mateix moment.

Per a més informació, podeu trucar a l’Àmbit de Medi Ambient de l’Ajuntament de Badalona al telèfon 93 483 29 89 o bé envieu un correu a mediambient@pre.badalona.cat

Badalona, 23 d’octubre de 2018

twitter @AjBadalona