Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

La cantant Paula Domínguez tanca aquest dissabte el programa d’activitats ‘Viu l’estiu a Badalona 2022’ amb un concert a l’Escorxador

28/07/2022 ::

L’actuació començarà a les 22 hores i es podrà gaudir gratuïtament

La cantant malaguenya Paula Domínguez serà l’encarregada de tancar aquest dissabte 30 de juliol el programa d’activitats ‘Viu l’estiu a Badalona 2022’ amb un concert al Centre Cultural l’Escorxador. L’actuació començarà a les 22 hores i l’accés serà gratuït.

Paula Domínguez és llicenciada en estudis musicals superiors en la modalitat de flamenc i té una dilatada carrera professional. Al llarg de la seva trajectòria ha treballat i col·laborat amb artistes com Santiago Auserón, Rosalía, Hugo, Cris Juanico, Maika Makovski, Frank Diago, Arcàngel, Kiki Morente y Argentina, i en projectes com la Cuban Sound Project, de Demetrio Muñiz, l'Orquestra Simfònica de Galícia, l'Orquestra Simfònica del Vallès, les Bandes Municipals de Barcelona i de Santiago de Compostel·la, entre altres. A més, ha actuat en festivals nacionals i internacionals en gires amb Lenacay i Patáx, actuant a Grècia, Corea, el Regne Unit, Suècia, França, Itàlia o Lituània.

L’artista compta amb diversos discos amb les diferents formacions musicals de les quals ha format part i ha aportat cançons de la seva autoria en dos d'aquests projectes: Lenacay i Aire. Actualment, emprèn la seva carrera en solitari com a compositora i lletrista.

Badalona, 28 de juliol de 2022

twitter @AjBadalona