Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

La Caminada Popular Badalona Running – Fem Salut! celebra aquest dijous la desena edició

25/04/2023 ::        

Prop de 600 persones s’han inscrit en la passejada, que sortirà del pont del Petroli i acabarà al parc de Can Solei i de Ca l’Arnús

Aquest dijous, 27 d’abril, a les 10 del matí, se celebrarà la 10a edició de la Caminada Popular Badalona Running – Fem Salut. La caminada començarà al pont del Petroli i acabarà al parc de Can Solei i de Ca l’Arnús amb una sessió d’estiraments. L’activitat, que ha registrat 577 inscripcions prèvies, té com a objectiu fomentar la pràctica de l’activitat física regular, especialment per part d’aquelles persones que no hi estan habituades.

La caminada ofereix dos recorreguts per afavorir la participació de tothom que ho desitgi: un de 2,5 quilòmetres adreçat a persones que no estan habituades a la pràctica d’activitat física o amb dificultats de mobilitat, i un de 5 quilòmetres, que es podrà completar a ritme lent o ràpid, per a persones que ja acostumen a caminar.

Aquesta activitat es fa per inscripció prèvia però qui no ho hagi fet caldrà que formalitzi la seva participació el mateix dijous, a les 9.30 hores, al punt d’inscripció instal·lat a la zona de sortida.

La Caminada Popular Badalona Running – Fem Salut! Està organitzada per l’Ajuntament de Badalona, conjuntament amb Badalona Serveis Assistencials (BSA), l’Institut Català de la Salut (ICS) i l’associació Badalona Running, amb la col·laboració del Centre d’Estudis Secundaris Joan Maragall i de l’Associació de Salut Mental del Barcelonès Nord, a més dels Mercats Municipals de Badalona que col·laboren amb peces de fruita que es repartiran a tots els participants en l’acabar la caminada.

Amb aquesta activitat es posa el punt final al programa d’activitats de la campanya “Abril, mes de la vida activa!” d’enguany, impulsada al voltant de la celebració el 6 d’abril, del Dia Mundial de l’Activitat Física. L’objectiu de la campanya ha estat animar a la ciutadania a integrar la pràctica de l’activitat física en la seva vida diària.

També aquest mateix dijous 27 d’abril, de 9 a 13.30 hores, a l’entorn del monestir de Sant Jeroni de la Murtra, es farà una sessió d’orientació per a alumnes d’ESO organitzada pel Grup de Mestres d’Educació Física de Secundària de Badalona i Tiana.

La majoria de centres d’atenció primària (CAP) de Badalona, gestionats per l’ICS i BSA, i el CAP Montgat – Dr. Jardí, gestionat per BSA, han ofert tastets d’activitats diverses, com pilates, caminades, estiraments, exercicis per millorar la mobilitat, l’equilibri i la força, cuina saludable o zumba suau. El ventall de propostes s’ha aplegat sota el lema escollit enguany per la Secretaria General d’Esport i Activitat Física i l’Agència de Salut Pública de Catalunya per celebrar el dia mundial: “Gaudeix la vida, posa’t en marxa”.

Badalona, 25 d’abril de 2023

twitter @AjBadalona