Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

La Cambra territorial del Barcelonès Nord lliura aquest dijous al BCIN els premis FP Badalona 2023

21/06/2023 ::    

Convocatòria de premsa

La iniciativa guardona els millors projectes finals de formació professional impulsats pel jovent badaloní

Demà dijous 22 de juny, a les 17 hores, l’edifici del Badalona Centre Internacional de Negocis – BCIN (carrer Marcus Porcius, 1) acollirà l’acte de lliurament dels premis FP Badalona 2023. Aquests guardons són una iniciativa inèdita impulsada l’Ajuntament de Badalona i la Cambra de Comerç de Barcelona al Barcelonès Nord a través de Reactivació Badalona que contribuirà a divulgar la importància i els beneficis d’aquesta modalitat formativa i permetrà donar valor als millors projectes finals de formació professional impulsats pel jovent badaloní.

L’acte comptarà amb els parlaments de la segona tinenta d’alcaldia i regidora de l’Àmbit d’Impuls Econòmic i de Ciutat, Treball, Cultura, Ciutadania i Govern de l’Ajuntament de Badalona, Cristina Agüera; del president de la cambra de Barcelona al Barcelonès Nord, Pere Alemany; el vicepresident primer de la Cambra de Comerç de Barcelona, Toni Fitó; i el president de l’Agència pública de Formació i Qualificació professional de Catalunya, Fabian Mohedano.

Durant el decurs de la jornada ambdues entitats reconeixeran els projectes guanyadors presentats en el marc de la iniciativa i també destacaran aquells que han estat considerats finalistes. A més, també es lliurarà un agraïment a tots aquells centres educatius que impulsen el desenvolupament i el progrés de la formació professional a Badalona.

Badalona, 21 de juny de 2023

twitter @AjBadalona