Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

La 7a Fira de joves creadors i creadores de Badalona (Connect’ART) presenta dissabte les seves propostes al passeig Marítim

28/11/2019 ::    

La Fira presenta una trentena de parades i una programació d’activitats interactives que potenciarà la participació del públic assistent

El proper dissabte, 30 de novembre, de 10 a 20 hores, al passeig Marítim (plaça del Patí de Vela) tindrà lloc Connect’ART, la setena edició de la Fira de Joves Creadors de la ciutat. Enguany la Fira, organitzada per l’Àrea de Joventut de l’Ajuntament de Badalona, formar part dels actes de benvinguda a les festes nadalenques amb la celebració de la jornada ‘Hola Nadal!.

Connect’ART té l’objectiu convertir aquest espai de la ciutat en una oportunitat per tal que els joves puguin donar a conèixer, exposar i promocionar els seus projectes i la seva obra, a més d’esdevenir un espai d’intercanvi d’experiències. El passeig Marítim acollirà una trentena de parades, entre les quals es trobaran diferents disciplines artístiques com la fotografia, la pintura, l’artesania, la confecció de complements i el disseny tèxtil, el reciclatge, la joieria i la bijuteria i la il·lustració, entre altres.

La Fira de Joves Creadors tornar a posar l’accent al voltant de les arts en viu amb diferents propostes i espectacles visuals. A més, hi haurà un espai de creació dedicat a tallers i s’oferiran diverses intervencions que representin processos de creació i en les quals hi hagi una participació activa del públic assistent, potenciant la realització d’una fira interactiva.

Programació de la Fira

    • 10.00 h: Punt SIDA: joc interactiu de preguntes i respostes (durant tota la jornada).

    • 10.30-12.30 hores: Taller de decoració de paraigües, a càrrec de Judith Themistanjioglus.

    • 11-13.00 h: Exhibició de body painting, a càrrec de Judith Themistanjioglus i taller de Furoshikis estampats amb Shibori, a càrrec de "2nd Funniest Thing".

    • 16.30-18.30 hores: Taller de Lettering, a càrrec de l’Escola d’Art de Disseny superior (EASD) Pau Gargallo.

    • 17.15-18 hores: Actuació + masterclass de batucada i percussió, a càrrec de Badalona Batec.

Badalona, 28 de novembre de 2019

twitter @AjBadalona