Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

La 6a Jornada “Badalona emprèn, amb els joves” es centra en el món de la gastronomia i la restauració

15/11/2018 ::            

La jornada tindrà lloc aquest divendres al Badalona Centre Internacional de Negocis (BCIN) per apropar els joves als coneixements necessaris per emprendre reptes professionals

Aquest divendres, 16 de novembre, tindrà lloc al BCIN (Badalona Centre Internacional de Negocis) la sisena edició de la Jornada “Badalona emprèn, amb els joves”. Aquest any es centra en el món de la gastronomia i la restauració, fomentant la creativitat, el talent i motivació dels joves per iniciar i consolidar les seves idees emprenedores.

L’objectiu de la jornada, que tindrà lloc a partir de les 9.30 hores, és compartir experiències i apropar als joves la informació i els recursos existents per tal que puguin dur a terme les seves iniciatives i desenvolupar les competències i les actituds necessàries a l’hora d’assumir reptes quan s’empren un projecte professional.

La jornada pretén incidir en el foment de la motivació dels joves per a preparar-se des de dia d'avui per a realitzar, en el futur, una feina que els motivi i que en conjunt amb els seus interessos personals els doni una sortida professional innovadora i amb expectatives.

L’eix central de la jornada és una taula rodona en la qual es compartiran les experiències de diferents joves que explicaran els seus projectes i la seva experiència personal que han encetat el seu negoci en el món de la gastronomia i la restauració, així com la visió dels joves que encara estan estudiant.

Programa de la jornada

9.30 h: Benvinguda i presentació de la jornada

    • Álex Pastor, alcalde de Badalona

    • Jordi Subirana, regidor de l'Àmbit de Serveis a les Persones i Seguretat

9.45 h: “Què significa obrir un restaurant?” a càrrec de Manel Morillo, gerent de Con Gusto, assessoria per als negocis d'hostaleria que ja estan en funcionament i creadors de nous negocis hotelers. www.congustosm.com

Torn de preguntes

10.45 h: Pausa

11.15 h: Presentació de quatre experiències viscudes per joves emprenedors

    • Iban Gómez Martínez, fundador de BONROLLO, take away de cuina mediterrània. www.bonrollobadalona.com

    • Andrea Grau, nutricionista responsable de DIET & HOME. www.dietandhome.com

    • Juanjo Moreno Salguero, fundador de LObrador de Gramenent, fleca cooperativa.

    • Juan Andres Latuff, fundador de CHIVUO’S, Slow street food. www.chivuos.com

    • David Moya, responsable de la CERVECERIA 4 PEDRES. www.facebook.com/4Pedres

12.15 h: Show-cooking d'elaboració de pasta, a càrrec de Jaume Sellarès.

12.45 h: Cloenda

La jornada està impulsada per l’IMPO (Institut Municipal de l’Ocupació) i les àrees de Joventut, Servei d’Educació i Promoció Econòmica i Comerç de l’Ajuntament de Badalona.

Badalona, 15 de novembre de 2018

twitter @AjBadalona