Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

La 6a edició del Festival de Música Gran Sol porta a Badalona els concerts de Camela i Mojinos Escozios

08/09/2023 ::

L’Amfiteatre del parc del Gran Sol del barri de Llefià acollirà diumenge el concert de Camela i dilluns el show musical i transgressor de Mojinos Escozios

La 6a edició del Festival de Música Gran Sol portarà fins a l’Amfiteatre del parc del Gran Sol del barri de Llefià de Badalona les actuacions, gratuïtes, de Camela i Mojinos Escozios.

El diumenge 10 de setembre, a les 21.30 hores tindrà lloc a l’Amfiteatre del parc, situat al carrer d’Àsia cantonada amb el carrer de Juan Valera, el concert de Camela, un dels grups referents i emblemàtics de l'electro-rumba amb la trajectòria el carisma de Dioni i Ángeles. A Badalona presentaran el seu últim disc "Que la música te acompañe", però no decebran els seus fidels seguidors amb la interpretació també d’èxits com "Cuando zarpa el amor" o "Lágrimas de amor".

Dilluns, 11 de setembre, l’escenari de l’amfiteatre acollirà a partir de les 21.30 hores el concert de Mojinos Escozios. El grup, amb el seu carismàtic Miguel Ángel Rodríguez "El Sevilla", oferirà l’espectacle de la gira “Los Más Grandes 2023" on ben segur deixaran el seu segell com a un dels conjunts més transgressors del panorama musical per les seves lletres humorístiques i irreverents.

Durant els concerts l’Ajuntament instal·larà un punt lila, com a un espai de sensibilització, prevenció i actuació davant possibles agressions sexistes, i una altra carpa on s’informarà sobre els riscos associats a la consumició de drogues.

Badalona, 8 de setembre de 2023

twitter @AjBadalona