Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

La 46a edició de FILMETS Badalona Film Festival es desenvoluparà en un format híbrid del 16 al 25 d’octubre

14/10/2020 ::    

Hi haurà sessions presencials a Badalona i Barcelona, i tots els curtmetratges de la Secció Oficial es podran veure gratuïtament a la pàgina web www.festivalfilmets.cat

Amb el lema 'Sempre ens quedarà FILMETS', el festival oferirà una programació molt ambiciosa formada per 297 pel·lícules

FILMETS Badalona Film Festival arribarà puntualment aquest mes d'octubre a la seva cita anual amb els amants del cinema en format curtmetratge, tot i l'actual incertesa provocada per la pandèmia de la Covid-19. Ho farà del 16 al 25 d'octubre i amb una novetat molt important.

L’acte de presentació ha tingut lloc aquest migdia a la sala de premsa de l’edifici El Viver amb la presència de la regidora d’Educació, Cultura i Joventut de l’Ajuntament de Badalona, Amanda Feria, el conseller delegat de Badalona Comunicació, Josep Viñeta, i el director artístic del Festival, Agustí Argelich.

La 46a edició de FILMETS es desenvoluparà en un format híbrid, amb 3 sessions presencials al Teatre Zorrilla de Badalona i 2 sessions més a l'Institut français de Barcelona, i amb la projecció de tots els curtmetratges de la Secció Oficial, un total de 297 pel·lícules, a través de la pàgina web del festival: www.festivalfilmets.cat

Tant les sessions presencials com les de la plataforma digital seran com sempre d'accés lliure i gratuït, però caldrà registrar-se prèviament.

L'edició de 2020 de FILMETS es presenta amb una altra novetat destacada. El premi estrella del festival, el premi a la Millor Pel·lícula, dobla el seu import en metàl·lic que passa de 2.500 euros a 5.000 euros. Amb aquest increment de la dotació econòmica d'aquest guardó, FILMETS es converteix en un dels festivals de curtmetratges més ben dotats econòmicament de tot Espanya.

La Sessió Inaugural de FILMETS es farà divendres 16 d'octubre, a les 19.30 hores, al Teatre Zorrilla i la gala de cloenda tindrà lloc amb la tradicional Nit de les Venus, el dissabte 24 d'octubre, a les 22 hores, també al Teatre Zorrilla.

Us adjuntem la nota de premsa del Festival Filmets amb més informació.

Badalona, 14 d’octubre de 2020

twitter @AjBadalona