Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

L’AMB presenta a Badalona les noves línies Metrobús M1, M6, M19, M26 i M30, les millores de les línies B24, B29 i M28 i els nous autobusos híbrids i elèctrics

13/02/2019 ::        

Amb aquestes millores el 26% dels autobusos que circulen per la ciutat durant el dia seran híbrids, i el 10% dels autobusos que circulin durant la nit 100% elèctrics

L’alcalde de Badalona, Álex Pastor, el 3r tinent d’alcaldia i regidor de l’Àmbit de Govern i Territori, Rubén Guijarro, i el vicepresident de Mobilitat i Transport de l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB), Antoni Poveda, han presentat avui dimecres els autobusos híbrids i elèctrics que donaran servei a Badalona, les noves línies Metrobús M1, M6, M19, M26 i M30 i les millores que es faran a les línies B24, B29 i M28.

Aquesta acció correspon a la renovació de la flota d’autobusos metropolitans de gestió indirecta i a la segona fase de nova xarxa de bus metropolità d’altes prestacions, que es vertebra amb el servei de bus metropolità Exprés (AMB Exprés) i el servei AMB Metrobús.

Segon l’alcalde, Álex Pastor, “Badalona ha de continuar apostant pel transport públic que cuida el seu entorn, per la mobilitat sostenible i per potenciar la connexió amb la resta de localitats del seu voltant. Només així serem una ciutat que està a l'altura de les grans capitals".

Aquesta xarxa metropolitana de bus d’altes prestacions facilita una connexió més directa i amb més freqüència amb el centre de la ciutat i en els principals corredors metropolitans.

Badalona, 13 de febrer de 2019

twitter @AjBadalona