Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

L’alcalde de Badalona, Álex Pastor, posa en marxa un nou canal de participació per WhatsApp

24/10/2018 ::        

L’objectiu és posar a l’abast de la ciutadania una nova eina que permeti donar una resposta personalitzada davant qualsevol demanda, queixa o sol·licitud

649 39 39 03. Aquest és el número que correspon a “El WhatsApp de l’alcalde”, un nou canal de comunicació que ha presentat l’alcalde de Badalona, Álex Pastor, per afavorir i potenciar la participació de la ciutadania.

Álex Pastor ha detallat que l’objectiu d“El WhatsApp de l’alcalde” és posar a l’abast de la ciutadania una nova eina, que ja forma part de l’ús quotidià, amb la qual tothom tingui l’oportunitat d’expressar demandes, queixes o suggeriments. En aquest sentit, l’alcalde ha explicat que és ell mateix, o el seu equip, qui respondrà de manera personalitzada les consultes que rebi.

L’alcalde ha afegit que “aquesta nova eina ens permetrà tenir més coneixement sobre els problemes reals del veïnat de primera mà i amb immediatesa”. “Ara tothom tindrà l’oportunitat d’explicar-me directament i sense cap filtre les seves preocupacions”, ha afegit.

“El WhatsApp de l’alcalde” funciona com un nou canal de participació, sense que substitueixi cap dels ja existents per relacionar-se amb l’administració. La intenció de l’alcalde és “respondre totes les consultes tan ràpidament com sigui possible, sense un temps concret, perquè dependrà de la complexitat i del volum dels missatges que rebi”.

Totes les consultes rebudes mitjançant el WhatsApp es respondran a través d’aquest mateix canal. No s’atendran trucades directament, ni aquest número es pot utilitzar com a telèfon d’emergències.

Badalona, 24 d’octubre de 2018

twitter @AjBadalona