Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

L’Ajuntament ofereix una recepció a la futbolista badalonina Ainhoa Marín, integrant de la selecció espanyola de futbol guanyadora de la Copa Mundial Femenina Sub-17 celebrada a l’Uruguai

24/12/2018 ::

L’acte tindrà lloc dijous, 27 de desembre, a les 18 hores, al saló de plens de la Casa de la Vila

L’Ajuntament de Badalona oferirà dijous 27 de desembre, a les 18 hores, al saló de plens de la Casa de la Vila, una recepció a la futbolista badalonina Ainhoa Marín, jugadora del RCD Espanyol i de la selecció espanyola de futbol guanyadora de la Copa Mundial Femenina Sub-17 de la FIFA celebrada a l’Uruguai aquest passat mes de novembre. La selecció espanyola va guanyar per 2 a 1 a Mèxic a la final.

Ainhoa Marín es va formar a la Unificación Llefià C.F, va jugar al Club Esportiu Sant Gabriel de Sant Adrià de Besos, i posteriorment va militar a les files del FC Barcelona fins que, aquest estiu, la va fitxar el RCD Espanyol.

La selecció espanyola femenina va acabar invicta amb quatre victòries i dos empats. Mèxic i Nova Zelanda van quedar en segon i tercer lloc respectivament.

Amb aquest títol Espanya es converteix en el cinquè país que guanya la Copa Mundial Femenina Sub-17 de la FIFA, i es treu l’espina del Mundial de 2014 celebrat a Costa Rica on va perdre a la final.

Badalona, 24 de desembre de 2018

twitter @AjBadalona