Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

L’Ajuntament de Badalona presenta al veïnat el projecte de dos nous ascensors als barris de la Salut i Sant Joan de Llefià

01/03/2019 ::        

Els ascensors milloraran l’accessibilitat i suposen una inversió de 500.000 euros

Demà dissabte, 2 de març, a les 11 hores, al passatge de la Torre, al barri de la Salut, l’alcalde de Badalona, Álex Pastor presentarà als veïns i les veïnes del Grup d’Habitatges Verge de la Salut, el projecte del futur ascensor que s’instal·larà a la zona. Posteriorment, cap a les 12 del migdia, la trobada serà amb el veïnat del carrer d’Oceania, al barri de Sant Joan de Llefià.

La construcció dels dos nous ascensors té previst el seu inici el pròxim mes de maig i suposen una inversió 500.000 euros.

L’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) ha encarregat el projecte i l’execució de les obres a la Unió Temporal d’Empreses (UTE) del despatx d’arquitectura B2B de l’Agata Buscemi i Jordi Bellmunt i l’empresa constructora FAUS SA.

Ascensor al barri de La Salut.

En una actuació de 290 m2 es salva un desnivell de 8,20 metres entre el passatge de la Torre del Grup Verge de la Salut i el carrer d’Hipòlit Làzaro. El pressupost supera els 222.000 euros.

Ascensor al carrer d’Oceania, al barri de Sant Joan de Llefià

Amb un pressupost de 279.000 euros se supera un desnivell de 9,04 metres en una actuació que implica una superfície de 120 m2 al carrer d’Oceania, cantonada carrer Ample.

Les obres, amb una durada de 8 mesos es preveuen que estiguin enllestides a principis de l’any 2020.

Badalona, 1 de març de 2019

twitter @AjBadalona