Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

Julio Manrique protagonitza Cost de vida, la primera obra de la temporada al Teatre Zorrilla

19/09/2023 ::

Escrita per Martyna Majok i dirigida per Pau Carrió, Cost de vida ha estat una de les dramatúrgies més internacionals i la guanyadora del Premi Pulitzer de Teatre 2018

Badalona Cultura estrena aquest dissabte 23 de setembre la nova temporada escènica amb el drama contemporani Cost de vida, al Teatre Zorrilla. Sota l’autoria de la guanyadora del Premi Pulitzer de Teatre 2018, Martyna Majok, i la direcció de Pau Carrió, l’obra planteja una sèrie d’adversitats que desemboquen en una lluita per sobreviure; un joc d’intercanvi de funcions entre els personatges que exposen la complexitat de cuidar i deixar-se cuidar.

Aquesta primera funció disposa d’una interpretació de luxe formada per Julio Manrique, Anna Sahun, Pau Roca i Katrin Vankova.

PROPERES FUNCIONS

A aquest primer gran èxit de la temporada, el seguirà el darrer projecte teatral de la companyia Titzina, Búho, l’últim dissabte de setembre al Teatre Margarida Xirgu. Un viatge a l’interior de la ment i la memòria conduït pel duo de directors i actors conformat per Diego Lorca i Pako Merino. La representació vindrà acompanyada d’un col·loqui posterior per aprofundir en els temes tractats a la peça interpretativa.

El mes d’octubre començarà amb la companyia basca Kulunka Teatro i la seva obra Forever, una proposta de teatre de màscares i de llenguatge gestual i sense text, que tindrà lloc damunt de l’escenari del Teatre Zorrilla el divendres 6 d’octubre.

Aquest espectacle es complementarà amb dues funcions familiars per acabar el mes. La primera, Un vestit nou per a l’emperador de la companyia La Pera Llimonera, que representarà el diumenge 8 d’octubre al Teatre Blas Infante una versió divertida i còmica del clàssic homònim de Hans Christian Andersen. La companyia De_paper s’encarregarà de la segona, Miranius. L’aventura d’habitar el món, amb un joc musical i de titelles el diumenge 29 d’octubre al Teatre Margarida Xirgu.

FILMETS

Del 20 al 28 d’octubre el Teatre Zorrilla acollirà la 49a edició del Festival FILMETS de Badalona. Una edició que porta a la pantalla gran els curtmetratges que ara triomfen a tot el món, amb premières i pel·lícules fetes per joves creadors, i que oferirà projeccions diàries al Teatre Zorrilla en sessions temàtiques.

Les entrades continuaran sent d’accés lliure, però les persones que hi vulguin assistir s’hauran de registrar prèviament al web www.festivalfilmets.cat.

VENDA D’ENTRADES

Les entrades dels espectacles es poden comprar al web www.teatrezorrilla.cat a taquilla el mateix dia de la funció de 18h a 20h.

Badalona, 19 de setembre de 2023

twitter @AjBadalona