Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

Jornada de treball al BCIN per a empreses, centres de Formació Professional Dual i Centres Tecnològics

10/12/2019 ::        

Es pretén detectar possibilitats de col·laboració entre les empreses i el Centre Tecnològic de Catalunya (EURECAT) i la millora de l’adaptació de la Formació Professional

L’Ajuntament de Badalona, Reactivació Badalona SA i el Centre Tecnològic de Catalunya (EURECAT), amb la col·laboració de la Federació d’Empresaris de Badalona (FEB) i PIMEC ha organitzat per aquest dijous, 12 de desembre, al Badalona Centre Internacional de Negocis (BCIN) una jornada de treball per posar en contacte les empreses, els centres de Formació Professional Dual i els centres tecnològics.

La jornada començarà a les 12 hores amb la intervenció de la regidora de Medi Ambient, Desenvolupament Industrial i Innovació de l’Ajuntament de Badalona, Rosa Trenado, i el president de la Federació d’Empresaris de Badalona (FEB), Josep Maria Puente.

El programa preveu abordar qüestions com la transformació urbanística dels polígons de Badalona” i les tecnologies transformadores per l’ecosistema a Badalona. El posterior torn de preguntes donarà pas, a partir de les 13.30 hores a un Dinar-Networking on concretar els dos grans objectius de la jornada:

1.- Detectar possibilitats de desenvolupament de projectes de col·laboració entre les empreses i el centre tecnològic.

2.- Adaptar a les necessitats de les empreses la formació professional dels instituts de FP Dual del nostre territori, que donen formació de caràcter industrial.

En aquesta jornada, a més de les comunicacions del centre tecnològic, s’exposaran els resultats de les entrevistes amb empreses i centres de formació Dual que s’han realitzat amb la finalitat d’impulsar i assolir els objectius de la jornada.

Badalona, 10 de desembre de 2019

twitter @AjBadalona