Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

Jornada al Badalona Centre Internacional de Negocis (BCIN) per ajudar les empreses a implementar el Pla d’Igualtat

20/02/2023 ::        

Tindrà lloc el 28 de febrer i forma part del Programa Empresa Saludable impulsat per l’Ajuntament de Badalona i el BCIN amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona i els ajuntaments de Sant Adrià de Besòs i Montgat

L’Ajuntament de Badalona i el BCIN (Badalona Centre Internacional de Negocis) han organitzat per al dimarts 28 de febrer la jornada “El camí cap a la Igualtat: per on començo?” dirigida a les empreses de Badalona, Sant Adrià de Besòs i Montgat per ajudar-les a implementar el Pla d’igualtat. Aquesta és la tercera jornada del Programa Empresa Saludable, orientat als responsables de les empreses perquè puguin implementar accions que tinguin en compte el benestar físic, emocional i mental dels seus treballadors i treballadores.

La sessió formativa tindrà lloc des de les 9.30 fins a les 11 hores al BCIN (carrer de Marcus Porcius, 1 del polígon Les Guixeres de Badalona) i estarà impartida per Berta Canals, directora de la Fundació privada SORLI, experta en igualtat de gènere i violències masclistes a l’empresa, qui informarà sobre els primers passos a donar per assolir la Igualtat en l'empresa.

Més informació a: https://lnkd.in/ec8JqcWF

Inscripcions: https://lnkd.in/edn_wnJk

La segona tinenta d’Alcaldia i regidora de l’Àmbit d’Educació, Feminismes i LGTBIQ+, Ciutadania, Participació i Agenda 2030, Aïda Llauradó, serà l’encarregada d’obrir la sessió i el tancament anirà a càrrec del primer tinent d’Alcaldia i regidor de l’Àmbit d’Impuls de Ciutat i Reconstrucció COVID, Àlex Montornès.

L’objectiu del Programa Empreses Saludables és que les empreses s’ocupin del benestar del seu personal i puguin esdevenir el que s’ha anomenat una “empresa saludable”. Segons s’ha constatat, quan l’empresa té en compte aquesta qüestió els seus treballadors i treballadores aporten molt més perquè augmenta la motivació, baixa l’absentisme i es manté el talent, entre altres factors. En definitiva; tenir en compte la salut del personal facilita la continuïtat i la rendibilitat de l’empresa.

L’Ajuntament de Badalona i el BCIN compten amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona, els ajuntaments de Sant Adrià de Besòs i Montgat; la Fundació privada Sorli; Badalona Serveis Assistencials; FEB-PIMEC; Àlex Roca; Focus Inside SL, Salut i Consciència; Maria Àngels Farreny; Yolanda Pinós i Elisabet Asensio.

Badalona, 20 de febrer de 2023

twitter @AjBadalona