Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

Horari especial de recollida d’escombraries als carrers del barri del Centre amb motiu del Cercavila de la Festa Major d’Agost

12/08/2019 ::    

Es recomana al veïnat de la zona que dipositin les bosses de residus als contenidors situats a la zona perimetral d’aquest sector

Amb motiu de la celebració del Cercavila de la Festa Major d’Agost, que tindrà lloc aquest dimecres 14 entre les 19.30 i les 22 hores, i a causa de la gran quantitat de gent que es preveu que es concentri per aquest esdeveniment, no es prestarà el servei de recollida d’escombraries en el barri del Centre, on es fa a través del sistema de posar i treure els contenidors.

De manera excepcional, doncs, aquest dimecres 14 d’agost no hi haurà servei de recollida de residus a partir de les 19 hores. La recollida es farà el dijous dia 15 seguint el protocol habitual entre les 18:30 i les 21 hores. Es recomana els veïns de la zona que dipositin les bosses de residus als contenidors situats a la zona perimetral d’aquest sector.

L’Ajuntament de Badalona agraeix la col·laboració ciutadana i demana que es tinguin en compte aquests horaris especials.

Badalona, 12 d’agost de 2019

twitter @AjBadalona