Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

Horari d’estiu de la Xarxa Municipal de les Biblioteques de Badalona

05/07/2019 ::

Les biblioteques de Can Casacuberta, Llefià-Xavier Soto i Sant Roc, romandran tancades fins a setembre

La Xarxa Municipal de Biblioteques de Badalona canviarà el seu horari d’obertura al públic durant els mesos de juliol i agost. L’Espai Betúlia i les biblioteques de Can Casacuberta, Llefià-Xavier Soto i Sant Roc tancaran aquest proper dimarts, 9 de juliol, fins a setembre per pal·liar les dificultats en la climatització d’aquests espais. La decisió de tancar aquests equipaments s’ha pres conjuntament amb la Comissió de Salut i Seguretat Laboral, els tècnics municipals i els diversos sindicats de l’Ajuntament de Badalona.

Juliol

A partir d’aquest dimarts, 9 de juliol, l'Espai Betúlia i les biblioteques de Can Casacuberta, Llefià-Xavier Soto i Sant Roc, tancaran fins el mes de setembre

Durant aquest juliol les biblioteques Canyadó i Casagemes-Joan Argenté, Lloreda i Pomar obriran de 9 a 14.30 hores i de 15.30 a 20.30 hores.

Agost

Durant el mes d’agost la Biblioteca Canyadó i Casagemes-Joan Argenté obrirà de 9.30 a 14.30 hores i de 15.30 a 20.30 h.

Préstec interbibliotecari

Els usuaris amb reserves de documents i/o préstec interbibliotecari que hagin d’anar a recollir els materials a les biblioteques afectades seran avisats per telèfon i/o correu electrònic per tal de que puguin recollir els documents en qualsevol de les altres biblioteques obertes: Canyadó, Lloreda i Pomar; segons les seves necessitats.

Durant el mes d’agost només es podran recollir les reserves de documents i préstec interbibliotecari a la Biblioteca Canyadó i Casagemes-Joan Argenté.

Per a qualsevol aclariment podeu trucar a:

Biblioteca Canyadó i Casagemes–Joan Argenté: 93 461 47 89

Biblioteca Pomar: 93 395 35 07

Biblioteca Lloreda: 93 387 31 75

L’Ajuntament de Badalona lamenta les molèsties que aquests fets puguin ocasionar als usuaris de la Xarxa Municipal de Biblioteques de la ciutat.

Badalona, 5 de juliol de 2019

twitter @AjBadalona