Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

Guàrdia Urbana i Mossos d’Esquadra activen durant la campanya de Nadal un dispositiu conjunt de vigilància per les zones comercials de Badalona

18/12/2019 ::        

Agents dels dos cossos patrullen pels principals eixos comercials de la ciutat per prevenir fets delictius i contribuir a la seguretat dels comerciants i de la ciutadania

Avui dimecres s’activa a Badalona, un any més, el “Programa Operatiu Estacional Grèvol”, el dispositiu especial conjunt de la Guàrdia Urbana i de Mossos d’Esquadra que consisteix en reforçar, durant la campanya nadalenca, la presència conjunta d’ambdós cossos en les zones comercials de la ciutat.

Les patrulles d’agents de la Guàrdia Urbana i de Mossos d’Esquadra intensifiquen la presència policial als principals eixos comercials de la ciutat tenint en compte els horaris d’obertura al públic i l’augment de públic en aquests espais. L’objectiu d’aquest programa és incrementar la seguretat dels comerciants i de tota la ciutadania i fer tasques relacionades amb la prevenció de delictes.

L’alcalde de Badalona, Álex Pastor, ha destacat “la coordinació entres els dos cossos policials, Guàrdia Urbana de Badalona i el Mossos d’Esquadra, i la tasca que estan fent per garantir la seguretat de la ciutat, especialment durant aquest dies on l’afluència de gent a les zones comercials es multiplica”.

Per evitar ensurts aquestes festes:

    • Porteu la bossa de mà creuada al davant i utilitzeu les butxaques interiors per a les carteres

    • No perdeu de vista la targeta de pagament perquè no se’n faci un ús fraudulent i tapeu el número secret mentre el teclegeu

    • Si pagueu en efectiu, eviteu exhibir els diners i porteu-los en llocs diferents

    • No deixeu res de valor dins el vehicle, intenteu estacionar-lo en llocs il·luminats i si veieu alguna persona al prop del vehicle en actitud sospitosa, truqueu immediatament al 112.

I recordeu

    • Conserveu les factures, tiquets o correus de confirmació de compra, poden ser d’utilitat en el cas que calgui fer una reclamació.

    • Desconfieu de les ofertes massa atractives.

Badalona, 18 de desembre de 2019

twitter @AjBadalona