Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

Grafit mur Ca l’Amigó

25/11/2019 ::

L’activitat, emmarcada dins dels actes del Dia Mundial de la Salut Mental, finalitzarà divendres i dissabte vinent i pretén potenciar l’expressió artística i el treball en equip entre les persones afectades per trastorns mentals

Els alumnes de Salut Mental Barcelonès Nord-Associació culminaran el taller d’art urbà i grafit amb la decoració, el divendres 29 i dissabte 30 de novembre, del mur de Ca l’Amigó, situat a la plaça de Pau de Casals, núm.1. El taller, dirigit a persones amb especials dificultats socials, forma part de les activitats realitzades amb motiu del Dia Mundial de la Salut Mental que va tenir lloc el passat 10 d’octubre.

Aquesta acció té com a objectiu elaborar entre tots els participants un projecte en el qual s’aprenen diferents tècniques de l’art urbà. Es pretén així desenvolupar i potenciar valors com l’expressió artística i el treball en equip.

L’alumnat participant d’aquesta acció el formen els usuaris i les usuàries de la mateixa Salut Mental Barcelonès Nord – Associació i persones derivades d’entitats i serveis de Badalona que, amb aquesta activitat, volen lluitar contra l’estigma associat a la salut mental i treballar en pro de la sensibilització dels problemes que pateixen les persones afectades per trastorns mentals.

La jornada de grafit és una iniciativa de Salut Mental Barcelonès Nord – Associació, la Fundació Privada Llegat Roca i Pi, amb la col·laboració del Servei de Salut de l’Ajuntament de Badalona.

Badalona, 25 de novembre de 2019

twitter @AjBadalona