Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

Exhaurides les invitacions per assistir a la segona arribada dels Reis d’Orient en helicòpter a l’Estadi Municipal de Badalona

23/12/2020 ::

Les persones interessades encara poden demanar cita prèvia per assistir al Campament Reial que s’instal·larà al parc de Montigalà

Les noves invitacions per assistir a la segona arribada dels Reis d’Orient en helicòpter a l’Estadi Municipal de Badalona que s’han exhaurit pocs minuts després que s’hagin posat a disposició de la ciutadania. En total, aquest dimecres a les 19 hores els veïns i veïnes han pogut optar a 1.000 noves invitacions, la màxima capacitat que permet la situació sanitària actual al camp de futbol.

Les entrades per a veure l’acte de l’arribada dels Reis d’Orient l’Estadi Municipal de Badalona es van exhaurir molt ràpidament, en poc més de quatre minuts, quan es va obrir el termini per a la seva sol·licitud el passat divendres 18 de desembre. Davant d’aquest interès, l’Ajuntament va decidir fer un segon passi de l’Arribada dels Reis que tindrà lloc el mateix diumenge 27 de desembre, a les 16 hores.

Recordem que les persones interessades encara poden demanar cita prèvia per assistir al Campament Reial que s’instal·larà al parc de Montigalà a partir del 28 de desembre.

Badalona, 23 de desembre de 2020

twitter @AjBadalona