Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

Exhaurides durant el matí el 50% de les entrades per al Campament Reial que s’establirà a partir del 28 de desembre al parc de Montigalà

16/12/2020 ::            

A partir de demà 17 de desembre ja estaran disponibles les reserves per assistir a la Fàbrica de Joguines que s’instal·larà a l’Escorxador i divendres per a l'arribada dels Reis d’Orient a l'Estadi

Durant les primeres hores des que s’ha obert el termini per demanar cita prèvia per al Campament Reial ja s’han exhaurit el 50% de les entrades disponibles. El Campament es podrà visitar del 28 al 30 de desembre i del 2 al 5 de gener al parc de Montigalà.

Demà dijous 17 de desembre ja estaran disponibles les reserves per assistir a la Fàbrica de Joguines que s’instal·larà a l’Escorxador i divendres les de l'arribada de Ses Majestats els Reis d'Orient a l'Estadi Municipal.

Recordem que les reserves es poden realitzar a través de la nova web www.agendacultural.pre.badalona.cat i també des de l'aplicació mòbil Agenda Cultural Badalona, que es pot descarregar accedint a aquesta web. Aquestes noves eines han estat impulsades pel Servei de Cultura de l'Ajuntament de Badalona.

Nova web i aplicació per a dispositius mòbils

La nova web i aplicació vol aplegar totes les activitats culturals de la ciutat, les organitzades des de Cultura de l'Ajuntament, així com de la resta d'equipaments públics culturals de la ciutat, en tant que es fa ressò de les activitats de les agendes de les webs d'aquests equipaments (el Museu de Badalona, Badalona Cultura, l'Espai Betúlia, el Conservatori de Música i la Xarxa Municipal de Biblioteques).

Control d'aforament i mesures preventives

La nova eina de l'Ajuntament de Badalona dona cobertura a les necessitats actuals de control de les activitats culturals arran de la pandèmia provocada per la Covid-19 i permetrà fer reserva d'entrades per a les activitats culturals que requereixen control d'aforament, com ara és el cas de les activitats de l'Arribada dels Reis, el Campament Reia i la Fàbrica de Joguines.

La situació de pandèmia obliga a seguir un control exhaustiu pel que fa a l'aforament i l'assignació d'entrades, que ha de ser nominal i amb registre de dades per tal de garantir la traçabilitat i el rastreig de contactes en cas de possible contagi.

Badalona, 16 de desembre de 2020

twitter @AjBadalona