Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

Engestur i Badalona Cultura signen un conveni per oferir aparcament gratuït a les persones usuàries dels teatres municipals

21/01/2019 ::    

Es podrà gaudir de 4 hores d’aparcament de franc presentant a la taquilla de l’aparcament l’entrada de teatre juntament amb el tiquet del pàrquing

L’empresa municipal Engestur, encarregada de la gestió dels aparcaments de rotació, i Badalona Cultura, societat que gestiona els teatres municipals de la ciutat, han signat un conveni gràcies al qual les persones usuàries dels teatres podran gaudir d’aparcament gratuït en els pàrquings municipals durant les funcions.

Amb aquest acord, Engestur oferirà 4 hores d’aparcament gratuït als usuaris dels teatres municipals (Zorrilla, Principal i Blas Infante), presentant l’entrada de teatre juntament amb el tiquet del pàrquing a la taquilla de l’aparcament.

La promoció serà vàlida en horaris de funció de divendres, dissabtes, festius i vigílies de festius i es podrà gaudir fins a exhaurir les places limitades de l’aparcament. La promoció s’aplicarà a un sol vehicle i als aparcaments de Pompeu Fabra, El Viver i Quevedo.

Badalona, 21 de gener de 2019

twitter @AjBadalona