Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

En relació al comunicat de l’Associació de Veïns Ronda Sant Antoni de Llefià sobre la gravació d’un videoclip musical el passat dijous a Badalona

21/11/2023 ::    

Amb relació al comunicat de l’Associació de Veïns Ronda Sant Antoni de Llefià sobre la gravació d’un videoclip musical el passat dijous a Badalona, el Govern de Badalona vol manifestar que:

Són totalment falses i infundades les afirmacions que es fan en aquest comunicat i per això es demana a l’Associació de Veïns que rectifiqui públicament aquesta mateixa tarda el comunicat o el Govern municipal prendrà demà les accions legals oportunes per defensar-se d’aquest intent de difamació.

El regidor del Districte 4, Daniel Aguilera, lamenta a més que una Associació de veïns, que hauria de contribuir a fer ciutat, es dediqui a fer comunicats partidistes, i recorda que és una associació que té una junta amb una àmplia representació de militants del partit dels socialistes.

L’afirmació que l’Associació té constància que la Guàrdia Urbana tenia ordres de no intervenir és la més gran de les mentides que es fan i un autèntic despropòsit, fet que només s'entén per la intenció política del comunicat. Tant Guàrdia Urbana com Mossos d’Esquadra havien valorat amb anterioritat l’esdeveniment i havien acordat la manera en com afrontar-lo seguint criteris exclusivament policials. Els dos cossos de seguretat estaven des de primera hora del matí seguint l’acte, amb agents de paisà al mateix entorn, cotxes patrulles per l’entorn i fins i tot diverses furgonetes de la Unitat Arro al barri per si havien d’actuar.

Davant l’afirmació que és una irregularitat que l’Ajuntament hagi cobrat una taxa per aquesta filmació, ja que es desenvolupava a una zona privada d’ús públic, el Govern especifica que la taxa es genera perquè hi ha afectació d’espai d’ús públic. És el propi equip de filmació qui sol·licita autorització en dues instàncies presentades al Registre general i informa de la seva voluntat d’ocupar, a més de la pista esportiva, els annexos i l’exterior de l’equipament per facilitar l’accés, el transport i la circulació de persones que participaran en el rodatge. Així mateix demanen reserves d’aparcament per poder estacionar els camions i vehicles amb el material necessari.

Per últim, davant l’afirmació que la gravació es va suspendre el dia 14 per culpa del departament de Via Pública, la pròpia productora ja ha desmentit l’Associació explicant que les raons van ser de seguretat.

Per tots aquests motius, el Govern municipal torna a lamentar la intencionalitat política d’aquest comunicat i que menteixi de forma tan descarada amb un tema tan important pels veïns com és la seva seguretat. Per això, recorda a l’Associació que si avui mateix no rectifica el comunicat, demà prendrà les accions legals oportunes.

Badalona, 21 de novembre de 2023

twitter @AjBadalona