Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

Els parcs del Torrent de la Font i del Turó de l’Enric i de Can Solei i Ca l’Arnús de Badalona acullen noves activitats

02/05/2019 ::

Diumenge, al parc de Can Solei i de Ca l’Arnús, es farà el taller Enxarxa les fulles i la Festa del Badiu, mentre que al parc del Torrent de la Font i de l’Enric es farà l’activitat Passejada pel parc

Parc de Can Solei i de Ca l’Arnús

Aquest diumenge, 5 de maig, de les 11.30 a les 13.30 hores, al parc de Can Solei i de Ca l’Arnús i dins de les activitats de la ‘Jugatecambiental’, hi haurà el taller dirigit al públic familiar Enxarxa les fulles on es farà un retorn simbòlic de les fulles al parc. La gent que hi vulgui participar podrà decorar les fulles seques que trobin pel parc i enganxar-les en una xarxa que hi haurà posada entre els arbres, fent d’aquesta manera, un gran mural de fulles.

També hi haurà nombroses activitats a l’espai de joc i descoberta on hi haurà espais on pintar, construir i jugar en contacte amb la natura.

La ‘Jugatecambiental’ del parc de Can Solei i de ca l’Arnús es troba a la glorieta que hi ha prop de la Torre del Rellotge.

A més el mateix diumenge se celebra al parc a partir de les 10 del matí, la Festa del Badiu on, la ‘Jugatecambiental’ també hi participarà dins l’actuació Contes del cel.

Parc del Torrent de la Font i del Turó de l’Enric

Per altra banda, al parc del Torrent de la Font i del Turó de l’Enric, d’11.30 a 13.30 hores s’hi realitzarà l’activitat Passejada pel parc, també dirigida al públic familiar i on es podran descobrir els secrets del parc.

A més, a l’espai de joc i descoberta de la ‘Jugatecambiental’, hi haurà, moltes activitats on, els més petits hi podran fer un munt d’activitats lúdiques i creatives.

La ‘Jugatecambiental’ del parc del Torrent de la Font i del Turó de l'Enric es troba a la zona de la bòbila del Torrent de la Font.

El projecte de la ‘Jugatecambiental’ del està organitzat per l’Àrea Metropolitana de Barcelona i l’Ajuntament de Badalona. Els tallers estan gestionats i realitzats per l’Obrador de la Riera (parc de Can Solei i de Ca l’Arnús), Bosc de Llum (parc del Torrent de la Font i del Turó de l'Enric) i altres entitats del territori.

Per a més informació, podeu trucar a l’Àrea de Medi Ambient i Sostenibilitat de l’Ajuntament de Badalona al telèfon 93 483 29 89 o bé envieu un correu electrònic a mediambient@pre.badalona.cat

Badalona, 2 de maig de 2019

twitter @AjBadalona