Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

Els parcs de Can Solei i Ca l’Arnús i el del Torrent de la Font i del Turó de l’Enric de Badalona programen noves activitats per aquest diumenge

07/05/2019 ::

Al parc de Can Solei i de Ca l’Arnús es farà el taller Qui viu a l’estany? i al del Torrent de la Font i del Turó de l’Enric s’hi farà una jornada de neteja del medi natural dins de la campanya europea Let’s clean up Europe

Parc de Can Solei i de Ca l’Arnús

El diumenge, 12 de maig, de les 11.30 a les 13.30 h, al parc de Can Solei i de Ca l’Arnús, i dins de les activitats de la ‘Jugatecambiental’, hi haurà el taller, dirigit al públic familiar, Qui viu a l’estany? On s’observaran els ecosistemes del parc associats a l’aigua i els organismes que viuen al llac o a les basses. També s’explicarà la importància que tenen les zones humides al parc per tal de preservar-ne la biodiversitat. Aquesta activitat forma part del programa “Educació per a la sostenibilitat – Compartim un futur” impulsat per l’Àrea Metropolitana de Barcelona.

També hi haurà nombroses activitats a l’espai de joc i descoberta on, els més petits, hi trobaran espais on pintar, construir i jugar en contacte amb la natura.

Recordem que la ‘Jugatecambiental’ del parc de Can Solei i de Ca l’Arnús es troba a la glorieta que hi ha prop de la Torre del Rellotge.

Parc del Torrent de la Font i del Turó de l’Enric

Per altra banda, també diumenge, d’11.30 a 13.30 hores, al parc del Torrent de la Font i del Turó de l’Enric, s’hi farà una jornada de neteja del medi natural dins de la campanya europea Let’s clean up Europe que, enguany, es celebra del 10 al 12 de maig.

Let’s clean up Europe és una acció comuna a tot Europa per conscienciar sobre la quantitat de residus que llencem de forma incontrolada a la natura i promoure accions de sensibilització a través de la recollida d'aquests residus abocats il·legalment als boscos, parcs, platges, marges de rius, etc.

A més, a l’espai de joc i descoberta de la ‘Jugatecambienta’l, hi haurà moltes activitats on els petits podran fer un munt d’activitats lúdiques i creatives.

La ‘Jugatecambiental’ del parc del Torrent de la Font i del Turó de l'Enric es troba a la zona de la bòbila del Torrent de la Font.

El projecte de la ‘Jugatecambiental’ està organitzat per l’Àrea Metropolitana de Barcelona i l’Ajuntament de Badalona. Els tallers estan gestionats i realitzats per l’Obrador de la Riera (parc de Can Solei i de Ca l’Arnús), Bosc de Llum (parc del Torrent de la Font i del Turó de l'Enric) i altres entitats del territori.

Per a més informació podeu trucar a l’Àrea de Medi Ambient i Sostenibilitat de l’Ajuntament de Badalona al telèfon 93 483 29 89 o bé enviar un correu electrònic a mediambient@pre.badalona.cat.

Badalona, 7 de maig de 2019

twitter @AjBadalona