Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

Els grups municipals de l’Ajuntament de Badalona es reuniran diàriament per consensuar les mesures que s’han d’aplicar des del consistori per fer front a la crisi sanitària del coronavirus

23/04/2020 ::    

L'alcaldessa accidental, Aïda Llauradó, ha fet aquesta proposta a la resta de partits durant la trobada telemàtica que diàriament es feia amb la resta de partits per explicar les accions del govern municipal

Les qüestions relacionades amb el canvi d'alcaldia es faran des dels partits polítics en un espai diferenciat

A partir d'aquest divendres, els grups municipals presents a l'Ajuntament de Badalona es reuniran telemàticament cada dia a primera hora del matí per treballar de manera consensuada en aquelles mesures que s'han d'aplicar des del consistori per fer front a la crisi sanitària del coronavirus. Fins avui aquestes trobades es desenvolupaven per compartir informacions i retre comptes de l'acció del govern. Amb aquesta nova realitat es busca que les accions de l'Ajuntament tinguin el màxim suport possible entre les forces polítiques de la ciutat.

Les converses que es mantinguin en aquestes trobades i les decisions que es prenguin seran només referides a qüestions relacionades amb l'emergència sanitària i l'evolució de la pandèmia a la ciutat. Això vol dir que les converses sobre temes polítics de partit i el canvi en l'alcaldia de la ciutat es faran en altres espais de diàleg diferenciats.

La creació d'aquest espai de consens ha estat una proposta realitzada aquest matí per l'alcaldessa accidental, Aïda Llauradó, durant la trobada telemàtica amb la resta de partits que fins avui s'han fet diàriament per explicar les accions del govern municipal durant la crisi del coronavirus.

Llauradó ha explicat que "tots els grups polítics s'han mostrat predisposats a treballar d'aquesta manera i els ho vull agrair". L'alcaldessa accidental ha afegit que aquesta és una mesura necessària per fer front "a aquesta difícil situació que fa necessària la nostra col·laboració des d'aquells punts que ens uneixen i no des de la divisió".

Badalona, 23 d’abril de 2020

twitter @AjBadalona