Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

Els cementiris de Badalona amplien horaris i serveis amb motiu de la festivitat de Tots Sants

22/10/2019 ::

L’Ajuntament recomana accedir als dos cementiris de la ciutat amb transport públic per evitar col·lapsar els accessos

Amb motiu de la Diada de Tots Sants el dos cementiris de Badalona, el Cementiri de Sant Pere i el Cementiri del Sant Crist, ofereixen aquests dies uns horaris especials.

El Cementiri de Sant Pere, o Cementiri Nou, obrirà aquest diumenge, 27 d’octubre, i diumenge 3 de novembre, de 8 a 18 hores. Divendres 1 de novembre ampliarà una hora el seu horari que serà de 8 a 19 hores. Recordem que l’horari habitual d’obertura d’aquest cementiri és de 8 a 18 hores, els dies laborables, i de 8 a 14 hores els festius.

El Cementiri del Sant Crist, o Cementiri Vell, obrirà des d’aquest mateix dijous, 24 d’octubre, i fins diumenge 3 de novembre, de 8 a 18 hores, i divendres, 1 de novembre, de 8 a 19 hores. Habitualment, l’horari d’aquest cementiri, tant els dies feiners com els festius, és de 8 a 14 hores.

Com la resta de l’any, hi haurà un servei d’escales per a qui ho necessiti.

L’Ajuntament de Badalona recomana l’ús del transport públic per accedir als dos cementiris de la ciutat. Durant aquests dies hi haurà un servei especial d’autobusos que cobrirà els recorreguts entre diferents barris i el Cementiri de Sant Pere.

Recordem que durant la resta de l’any la línia B3 de TUSGSAL arriba els diumenges i dies festius al Cementiri de Sant Pere.

Per a més informació: TUSGSAL.

Telèfon 901 51 11 51.

https://www.facebook.com/tusgsal

https://twitter.com/tusgsal_oficial

Malgrat que es recomana pujar al Cementiri de Sant Pere amb transport públic, s’ha habilitat, només per a aquests dies, una zona on poder aparcar els vehicles amb una entrada independent per la carretera B-500.

Badalona, 22 d’octubre de 2019

twitter @AjBadalona