Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

Els agents de la Unitat de Policia de Barri de Badalona detenen en el seu primer dia de servei un home que va agredir a la seva dona

22/09/2020 ::

Els fets van passar al carrer de Joan Valera

La Unitat de Policia de Barri de Badalona, que el Govern municipal ha tornat a posar en marxa, ja ha començat a actuar. Ahir mateix agents de la Unitat van detenir un home que va agredir físicament a la seva dona al carrer de Joan Valera.

Aquesta unitat de la Guàrdia Urbana està formada per dos agents que patrullen a peu per diverses zones de la ciutat i tenen com a objectiu principal facilitar i assegurar una bona connexió entre el veïnat i els agents així com evitar qualsevol acte delictiu.

La nova Policia de Barri actuarà en dos torns diaris que cobriran la franja que va entre les 7 i les 22 hores. Per formar aquestes patrulles de proximitat, fins a l’1 de novembre s’aniran incorporant agents fins a arribar als 48 efectius que formen la unitat. Aquests agents provenen de noves incorporacions al cos i de la reestructuració interna de la Guàrdia Urbana efectuat pel Govern municipal.

Badalona, 22 de setembre de 2020

twitter @AjBadalona